Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Beli kereta terpakai Pemuda ini jumpa bekas dibawah seat depan..Ketik a dibuka Dia Tersenyum Lebar..Wah!

2018-02-09      videoviral      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Beli kereta terpakai Pemuda ini jumpa bekas dibawah seat depan..Ketika dibuka Dia Tersenyum Lebar..Wah!

Untuk terus menonton video menarik ini sila kan langsung saja scroll ke video nya di bawah..

Untuk menjimatkan perbelanjaan serta tak ingin lama lama berhutang dengan bank, memang tak kurang juga orang yang lebih selesa membeli kereta terpakai daripada yang baru.

Beli kereta terpakai ini kadangkala ikut nasib dan keadaan kereta juga. Kalau kebetulan kena yang bagus memang bagus.

Baru baru ini ada cerita menarik di mana seorang pemuda telah membeli kereta terpakai yang agak lama usianya.

Setelah di beli beliau membuka seat kereta itu untuk di baik pulih..tak di sangka di bawah seat depan kereta itu dia terjumpa satu bekas yang seperti nya bekas kecemasan.

Hairan melihat bekas yang sudah lusuh itu beliau membukanya..
Sekali terbuka dia tak berkedip mata melihatnya..

Wah tak sangka didalamnya ada macam macam barang yang sungguh buat dia tersenyum lebar..

Jom saksikan video ni dan kita lihat apa yang pemuda ini temui di bawah seat kereta terpakai yang di belinya itu..

Jangan lupa share dengan kawan kawan anda jika suka dan anda rasa video ini menarik kisah yang di paparkan.

Jika sudi like dan follow fb page kami.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat