Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Beli kereta terpakai Pemuda ini jumpa bekas dibawah seat depan..Ketik a dibuka Dia Tersenyum Lebar..Wah!

2018-02-09      videoviral      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Beli kereta terpakai Pemuda ini jumpa bekas dibawah seat depan..Ketika dibuka Dia Tersenyum Lebar..Wah!

Untuk terus menonton video menarik ini sila kan langsung saja scroll ke video nya di bawah..

Untuk menjimatkan perbelanjaan serta tak ingin lama lama berhutang dengan bank, memang tak kurang juga orang yang lebih selesa membeli kereta terpakai daripada yang baru.

Beli kereta terpakai ini kadangkala ikut nasib dan keadaan kereta juga. Kalau kebetulan kena yang bagus memang bagus.

Baru baru ini ada cerita menarik di mana seorang pemuda telah membeli kereta terpakai yang agak lama usianya.

Setelah di beli beliau membuka seat kereta itu untuk di baik pulih..tak di sangka di bawah seat depan kereta itu dia terjumpa satu bekas yang seperti nya bekas kecemasan.

Hairan melihat bekas yang sudah lusuh itu beliau membukanya..
Sekali terbuka dia tak berkedip mata melihatnya..

Wah tak sangka didalamnya ada macam macam barang yang sungguh buat dia tersenyum lebar..

Jom saksikan video ni dan kita lihat apa yang pemuda ini temui di bawah seat kereta terpakai yang di belinya itu..

Jangan lupa share dengan kawan kawan anda jika suka dan anda rasa video ini menarik kisah yang di paparkan.

Jika sudi like dan follow fb page kami.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Best siot!! Uqasha Senrose Kena Gomol Dengan Sepupu Lelaki #uqasha #k ontroversi
 
 
  Fuhh!! Boleh Pulak Perdana Ni Main Kejar Kejar Dengan Polis
 
 
  Kereta Baru Ini D ikuburkan Selama 50 Tahun Untuk 'Tujuan' INI.. !!
 
 
  Al-Fatihah Zaibo Meninggal Dunia.. 'Sempat Takbir tiga kali sebelum Rebah..'
 
 
  BIADAP!!.. Jijiknya perbuatan perempuan ni..Hati2 Kalau buat facial muk a..takut jadi macam ni..peremp uan ni tak senonoh betul..
 
 
  Dirakam oleh Kamera Drone, Ratusan Duyung di Laut Membuat Orang Aneh.
 
 
  Pengasuh mengamuk bila bayi pecahkan gelas.. Kucing per tahankan bayi dari pengasuh!
 
 
  Tragis! Detik Tengku Adnan Di Tahan SPRM..!
 
 
  Nak tunjuk HEBAT sangat memotong dekat corner, tu habuan dia
 
 
  Penyelam ini terkejut! Melihat terdapat banyak pat ung-patung di laut, tiba-tiba ternyata ... WOOW