Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Beli kereta terpakai Pemuda ini jumpa bekas dibawah seat depan..Ketik a dibuka Dia Tersenyum Lebar..Wah!

2018-02-09      videoviral      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Beli kereta terpakai Pemuda ini jumpa bekas dibawah seat depan..Ketika dibuka Dia Tersenyum Lebar..Wah!

Untuk terus menonton video menarik ini sila kan langsung saja scroll ke video nya di bawah..

Untuk menjimatkan perbelanjaan serta tak ingin lama lama berhutang dengan bank, memang tak kurang juga orang yang lebih selesa membeli kereta terpakai daripada yang baru.

Beli kereta terpakai ini kadangkala ikut nasib dan keadaan kereta juga. Kalau kebetulan kena yang bagus memang bagus.

Baru baru ini ada cerita menarik di mana seorang pemuda telah membeli kereta terpakai yang agak lama usianya.

Setelah di beli beliau membuka seat kereta itu untuk di baik pulih..tak di sangka di bawah seat depan kereta itu dia terjumpa satu bekas yang seperti nya bekas kecemasan.

Hairan melihat bekas yang sudah lusuh itu beliau membukanya..
Sekali terbuka dia tak berkedip mata melihatnya..

Wah tak sangka didalamnya ada macam macam barang yang sungguh buat dia tersenyum lebar..

Jom saksikan video ni dan kita lihat apa yang pemuda ini temui di bawah seat kereta terpakai yang di belinya itu..

Jangan lupa share dengan kawan kawan anda jika suka dan anda rasa video ini menarik kisah yang di paparkan.

Jika sudi like dan follow fb page kami.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

Video yang mungkin anda suka

Trending

  Dulu Sufian Suhaimi 'T inggalkan Bekas Kekasih Demi Elfira' Kini ..??
 
 
  naik helik opter pun putus juga k..berita putus tunang Elfira jadi bahan lawak
 
 
  bukan saya sorang yang kena, nelydia pun kena j ugak-farid kamil
 
 
  Tampak seperti gubuk reot, tak disangka isi didala mnya menge jutkan..
 
 
  Akhirnya Suffian Suhaimi tampil jawab statement ibu Elfira Loy tentang isu Putus Tunang
 
 
  Tak malu ya? Kelakuan gadis ni kat dalam subway buat orang geleng kepala...
 
 
  Harap Anak saya Ditemukan Lelaki Jujur, ' Ibu Buka mulut putus Tunang dengan Sufian Suhaimi.
 
 
  Astaqfirul lah.. Kat masjid dia pun boleh buat... Nasib baik pegawai cepat bertindak
 
 
  Viral misteri - Seorang lelaki menggakui telah menj elejahi sehingga ke tahun 2118
 
 
  lori terpa njang di dunia!!