Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Mengejutkan ! Penyanyi Nasyid Didakwa beri dadah pada Farid Kamil sebenarnya bukan Firdaus tetapi...

2018-02-11      🙌 HOT HOT SENSASI POWER VIRAL 🙌      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Jika anda tidak mahu membacanya ,anda terus scroll sampai kebawah tonton cerita ini.

Selamat datang ke siaran video channel informasi informasi,gaya hidup ,hiburan ,berita terkini,fakta fakta kejadian aneh tapi nyata yang ada didunia ini.seram,lawak dan lain lain lagi.

Jom saksikan update terkini,Dikatakan penyanyi Nasyid yang kini didakwa memberi dadah dalam minuman Farid kamil sebenarnya.tetapi bukanlah Ahli kumpulan Firdaus tetapi hakikatnya dia tidak wujud dalam kumpulan itu dikatakan mamasuki dadah dalam minuman Farid Kamil beberapa bulan yang lalu.disini salah seorang ahli kumpulan firdaus berkata,Izdwan berumur 30 disini berkata menurut sumbur laporan media itu yang dikeluar dikatakan telah mencalar imej kumpulan Nasyid itu,Sejujunya kami terkejut dengan laporan Rasmi yang dikeluarkan oleh pihak polis ,dengan laporan itu dikatakan Ahli kumpulan Nasyid terlibat dalam penyalahgunaan Dadah dan terkait dengan laporan Farid Kamil itu..Semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini,tontonlah cerita ini sampai ke penghujungnya supaya anda ketahui jalan ceritanya.
Anda juga boleh share di fb atau dilaman sosial yang lain.
Anda juga boleh tonton bersama keluarga atau rakan2 ketika bersantai2.pasti anda akan tengok berulang ulang kali,hahaha
Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan di web ini.

Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

Video yang mungkin anda suka

Trending

  Dulu Sufian Suhaimi 'T inggalkan Bekas Kekasih Demi Elfira' Kini ..??
 
 
  naik helik opter pun putus juga k..berita putus tunang Elfira jadi bahan lawak
 
 
  bukan saya sorang yang kena, nelydia pun kena j ugak-farid kamil
 
 
  Tampak seperti gubuk reot, tak disangka isi didala mnya menge jutkan..
 
 
  Akhirnya Suffian Suhaimi tampil jawab statement ibu Elfira Loy tentang isu Putus Tunang
 
 
  Tak malu ya? Kelakuan gadis ni kat dalam subway buat orang geleng kepala...
 
 
  Harap Anak saya Ditemukan Lelaki Jujur, ' Ibu Buka mulut putus Tunang dengan Sufian Suhaimi.
 
 
  Astaqfirul lah.. Kat masjid dia pun boleh buat... Nasib baik pegawai cepat bertindak
 
 
  Viral misteri - Seorang lelaki menggakui telah menj elejahi sehingga ke tahun 2118
 
 
  lori terpa njang di dunia!!