Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Mengejutkan ! Penyanyi Nasyid Didakwa beri dadah pada Farid Kamil sebenarnya bukan Firdaus tetapi...

2018-02-11      Video Viral Viral 👍      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Jika anda tidak mahu membacanya ,anda terus scroll sampai kebawah tonton cerita ini.

Selamat datang ke siaran video channel informasi informasi,gaya hidup ,hiburan ,berita terkini,fakta fakta kejadian aneh tapi nyata yang ada didunia ini.seram,lawak dan lain lain lagi.

Jom saksikan update terkini,Dikatakan penyanyi Nasyid yang kini didakwa memberi dadah dalam minuman Farid kamil sebenarnya.tetapi bukanlah Ahli kumpulan Firdaus tetapi hakikatnya dia tidak wujud dalam kumpulan itu dikatakan mamasuki dadah dalam minuman Farid Kamil beberapa bulan yang lalu.disini salah seorang ahli kumpulan firdaus berkata,Izdwan berumur 30 disini berkata menurut sumbur laporan media itu yang dikeluar dikatakan telah mencalar imej kumpulan Nasyid itu,Sejujunya kami terkejut dengan laporan Rasmi yang dikeluarkan oleh pihak polis ,dengan laporan itu dikatakan Ahli kumpulan Nasyid terlibat dalam penyalahgunaan Dadah dan terkait dengan laporan Farid Kamil itu..Semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini,tontonlah cerita ini sampai ke penghujungnya supaya anda ketahui jalan ceritanya.
Anda juga boleh share di fb atau dilaman sosial yang lain.
Anda juga boleh tonton bersama keluarga atau rakan2 ketika bersantai2.pasti anda akan tengok berulang ulang kali,hahaha
Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan di web ini.

Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Best siot!! Uqasha Senrose Kena Gomol Dengan Sepupu Lelaki #uqasha #k ontroversi
 
 
  Fuhh!! Boleh Pulak Perdana Ni Main Kejar Kejar Dengan Polis
 
 
  Kereta Baru Ini D ikuburkan Selama 50 Tahun Untuk 'Tujuan' INI.. !!
 
 
  Al-Fatihah Zaibo Meninggal Dunia.. 'Sempat Takbir tiga kali sebelum Rebah..'
 
 
  BIADAP!!.. Jijiknya perbuatan perempuan ni..Hati2 Kalau buat facial muk a..takut jadi macam ni..peremp uan ni tak senonoh betul..
 
 
  Dirakam oleh Kamera Drone, Ratusan Duyung di Laut Membuat Orang Aneh.
 
 
  Pengasuh mengamuk bila bayi pecahkan gelas.. Kucing per tahankan bayi dari pengasuh!
 
 
  Tragis! Detik Tengku Adnan Di Tahan SPRM..!
 
 
  Penyelam ini terkejut! Melihat terdapat banyak pat ung-patung di laut, tiba-tiba ternyata ... WOOW
 
 
  Nak tunjuk HEBAT sangat memotong dekat corner, tu habuan dia