Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Takziah Jue Aziz-'Mama Terkilan Kamu Pergi Depan Mata '

NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah Takziah Jue Aziz -"Mama Terkilan Kamu Pergi Depan Mata ".Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Setiap yang bernyawa, pasti akan pergi buat selama-lamanya. Begitulah yang berlaku pada pelakon Jue Aziz. Jue Aziz tidak dapat menahan sebak apabila tiga cahaya hatinya (anak kucing) telah pergi (mati) secara serentak. Memang terlalu perit untuk terima apabila anak kucing kesayangannya yang ditatang bagai minyak yang penuh, telah pergi secara serentak.Semoga Jue Aziz dan keluarganya tabah dan sabar menghadapi ujian ini. Namun, Jue Aziz sempat menatap wajah mereka untuk kali terakhir sebelum Jue Aziz melangkah outstation.Jue Aziz merasakan kalau mereka sudah sihat, pasti mereka akan bermain-main berkejar-kejaran antara satu sama lain. Bagi Jue Aziz, walaupun mereka hanyalah kucing, mereka tetap anak syurga. Sebelum ini, Jue Aziz memang terkenal akan sikap kasih sayangnya terhadap kucing. Malah, Jue turut menjaga dan memelihara beberapa ekor kucing. Pesan Jue Aziz, sama-samalah kita doakan dan selamatkan haiwan jalanan seperti kucing daripada terus di dera dan di zalimi.
Semoga anda terhibur dengan video yang kami paparkan. Video tersebut hanyalah untuk hiburan semata-mata. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja. Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Semoga anda semua terhibur dengan informasi, isu semasa dan hiburan yang telah kami sajikan. Jangan lupa like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Maklumat barang rampasan bocor, Rosmah Mansor mula bersuara.
 
 
  Video Yang Disembunyi kan Dari Rakyat Sarawak
 
 
  ini respon Tun M terhadap p enghinaan zahid hamidi
 
 
  Mengejutka n! Elfira Loy punca penceraian Nazim Othman dan Bella Dally?
 
 
  Ini Jawapan Pihak Berwajib Isu Makan Coklat Ketika Pen ggeledahan Di Rumah
 
 
  Sekali lagi Tun Mahathir b ongkarkan cara mewah hidup Najib Razak yang Tak Masuk Akal
 
 
  Kata2 bekas PM DS Najip menghina PM DS Mahathir akhirnya makan diri sendiri... .!!
 
 
  Wang Lama, Sijil Kahwin Dijumpai Dalam Peti Besi Lama Setelah Berjaya Dibuka
 
 
  Najib Razak berkata Khairy Jam aluddin patut beritahu jika saya 'Tersasar'
 
 
  BUKTI! Beg tangan ini akan di bawa Rosmah Mansor ke penjara.
 
 


Lain-lain

loading...