Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Takziah Jue Aziz-'Mama Terkilan Kamu Pergi Depan Mata '

2018-02-13      NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah Takziah Jue Aziz -"Mama Terkilan Kamu Pergi Depan Mata ".Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Setiap yang bernyawa, pasti akan pergi buat selama-lamanya. Begitulah yang berlaku pada pelakon Jue Aziz. Jue Aziz tidak dapat menahan sebak apabila tiga cahaya hatinya (anak kucing) telah pergi (mati) secara serentak. Memang terlalu perit untuk terima apabila anak kucing kesayangannya yang ditatang bagai minyak yang penuh, telah pergi secara serentak.Semoga Jue Aziz dan keluarganya tabah dan sabar menghadapi ujian ini. Namun, Jue Aziz sempat menatap wajah mereka untuk kali terakhir sebelum Jue Aziz melangkah outstation.Jue Aziz merasakan kalau mereka sudah sihat, pasti mereka akan bermain-main berkejar-kejaran antara satu sama lain. Bagi Jue Aziz, walaupun mereka hanyalah kucing, mereka tetap anak syurga. Sebelum ini, Jue Aziz memang terkenal akan sikap kasih sayangnya terhadap kucing. Malah, Jue turut menjaga dan memelihara beberapa ekor kucing. Pesan Jue Aziz, sama-samalah kita doakan dan selamatkan haiwan jalanan seperti kucing daripada terus di dera dan di zalimi.
Semoga anda terhibur dengan video yang kami paparkan. Video tersebut hanyalah untuk hiburan semata-mata. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja. Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Semoga anda semua terhibur dengan informasi, isu semasa dan hiburan yang telah kami sajikan. Jangan lupa like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat