Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Terkejut Ismail Izzani Zulin Aziz Tengok Tarian Iqram Princhiqy Dinzly Panama Dance

2018-02-13      Hot Vids      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Terkejut Ismail Izzani Zulin Aziz Tengok Tarian Iqram Princhiqy Dinzly Panama Dance

Selamat datang ke channel HotVids.Kami menyajikan pelbagai video informasi dan gaya hidup untuk tontonan anda.

SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK TERUS TONTON VIDEONYA JIKA ANDA KESUNTUKAN MASA UNTUK MEMBACA

Panama Dance diterjemahkan kepada "Little Drum", adalah satu genre muzik folkloric Panama dan tarian sejak seawal abad ke-17.

Panama Dance adalah terbitan daripada tarian mestizo dan muzik folkloric, dengan melodi mengesan akarnya seawal abad ketujuh belas.

Genre muzik folkloric adalah hibrid-campuran budaya Sepanyol, Amerindian dan Afrika. Irama Tamborito adalah pengaruh Afrika, lyrics cenderung untuk menjadi berulang-ulang dan, seperti dalam Afrika Barat muzik vokal, juga menggabungkan ulasan popular.

Tamborito paling terkenal Panama telah ditulis pada tahun 1918 oleh Juan Pastor Peredes, meletakkan muzik oleh Carmen Lagnon bertajuk El tambor de la Alegria.

:::
Untuk mengetahui cerita selanjutnya sila tonton video ini sampai ke hujungnya supaya anda mendapat informasi yang lengkap.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan sila berhubung dengan admin laman web ini.Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini.

Terima kasih kerana sudi menonton.

Jangan lupa like and follow FB fanpage kami VIDEO BIKIN PANAS seperti di bawah.Terima kasih.

:::
VIDEO BIKIN PANAS

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

Video yang mungkin anda suka

Trending

  Dulu Sufian Suhaimi 'T inggalkan Bekas Kekasih Demi Elfira' Kini ..??
 
 
  naik helik opter pun putus juga k..berita putus tunang Elfira jadi bahan lawak
 
 
  bukan saya sorang yang kena, nelydia pun kena j ugak-farid kamil
 
 
  Tampak seperti gubuk reot, tak disangka isi didala mnya menge jutkan..
 
 
  Akhirnya Suffian Suhaimi tampil jawab statement ibu Elfira Loy tentang isu Putus Tunang
 
 
  Tak malu ya? Kelakuan gadis ni kat dalam subway buat orang geleng kepala...
 
 
  Harap Anak saya Ditemukan Lelaki Jujur, ' Ibu Buka mulut putus Tunang dengan Sufian Suhaimi.
 
 
  Astaqfirul lah.. Kat masjid dia pun boleh buat... Nasib baik pegawai cepat bertindak
 
 
  Viral misteri - Seorang lelaki menggakui telah menj elejahi sehingga ke tahun 2118
 
 
  lori terpa njang di dunia!!