Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

naik helikopter pun putus ju gak..berita putus tunang Elfira jadi bahan lawak

2018-02-18      BAJANG SUPERB MOVIE      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke page bajang superb movie.
Kami sentiasa menyajikan video yang terbaik buat tatapan anda.
Kami mengalu-alukan sebarang cadangan atau pandangan anda bagi kami memperbaiki kelemahan kami.
Kami akan sentiasa menghargai sebarang idea atau cadangan dan pandangan anda terhadap page kami.
Sekiranya anda kesuntukan masa anda boleh scroll terus video di bawah ini.
Kali ini video mengenai Elfira Loy dan Sufian Suhaimi.
Baru-baru ini heboh di media sosial tentang perpisahan dua artis ini.
Maklumlah artis,jadi perkara ini diperbesarkan oleh pelbagai pihak.
Nurul Elfira Loy binti Ahmad Sabri atau Elfira Loy merupakan seorang pelakon remaja Malaysia. Elfira dilahirkan pada 8 Mac 1994 dan berasal dan menetap di kuala lumpur. Dia banyak memegang watak dalam drama-drama tv seperti drama selagi ada cinta,chinta,persis,biar mimpi sampai ke bintang , Persis dan banyak lagi. Beliau jugak popular menerusi watak drama Qalesya dan memainkan peranan watak sebagai Qalesya bergandingan bersama addy Asyraf.drama Qalesya popular sekitar tahun 2009 yang ditayangkan di astro prima ketika itu. Selain elfira loy adik beradik yang lain adalah Ahmad Ezzrin Loy dan Nurul Ezzlisa Loy yang kerap mendapat undangan lakonan. Elfira juga memainkan watak sebagai Amirah watak sebagai pelajar sekolah dalam slot waktu rehat di saluran Disney.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Bagai bumi dan langit! Inilah perbezaan pasukan Malaysia dan Indonesia di Piala AFF Suzuki Cup
 
 
  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Gelagat remaja sekarang memang cam ni ke? Tak malu pon!!
 
 
  Gerimis iringi per semadian 5 sahabat
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  Makhluk purba ratusan tahun muncul di gua thailand.
 
 
  'Baik Tutup Je UTC tu' Najib Bengang Kerajaan Baru Menyu sahkan Rakyat