Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

lori terpanjang di dunia!!

2018-02-18      ezal      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

hai kali ini kita nk cerita lori terpanjang di dunia...bagaimana bawaknya lori panjang mcm tu klu jln lurus boleh lagi kalau nk masuk simpang mcm mana ye..

sebelum kita lanjut cerita kita kami mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi singgah ke channel kami.

ok kita sambung cerita kita semula ada beberapa lori terpanjang di dunia yg seperti kereta api sudah bila berjalan lurus ok la tapi bila nak belok macam mana ye apa pendapat anda tapi tak heran bagi yg pro tidak susah bagi pro betul tak..klu yg belum pro tu jgn cuba cuba takut jadi yang tak di ingini.yg bawak lori ini semestinya gaji mahal kan yg bawak lori 3tan saja basict 2000 apa lagi yg bertan tan kan...apa kah ada lesen lagi yg bawak lori sepanjang ini..nak tahu lebih lengkap tengok la video di bawah ini ye tengok sampai habis baru best

sekian saja dari kami menceritakan lori terpanjang di dunia kata nya...jgan lupa video yg akan dtg yg lebih menarik unik dan sebagainya bermacam macam lagi video yg akan kita upload untuk ada jgn ketinggalan ye...kami mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi singgah dah membaca dan menonton video kami sekian terima kasih

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Tak Mahu B ersubahat, Akhirnya Boy Iman Dedah Perangai Sebenar Datuk Seri Vida
 
 
  Najib Suspek Utama ! - Tangkapan Akan Di Buat Tak Lama Lagi
 
 
  6 ikan yang merba haya, sebaiknya anda tidak makan..
 
 
  Doktor Dedah - Ubat Hormon ' Kuat ' Rosmah Berharga RM1 Juta!
 
 
  Buka mata anda ! Inilah 5 p enampakan paling aneh yang di rakamkan di planet mars oleh Nasa.
 
 
  Berubah menjadi racun ! 10 makanan paling pantang di hangat kan dua kali.
 
 
  Pemandu Penggali Terkejut oleh Sesuatu Di pindahkan apabila Menggali, Ini Adalah Sebab!
 
 
  Jangan sering mandi meng gunakan air ini kerana boleh meny ebabkan penyakit yang mematikan !
 
 
  Pegawai Timbalan Menteri KD N.....Kant oiii...!!
 
 
  Petani ini secara tidak sengaja menemui Pintu Mist erius, Ketika Mem asukkannya sangat men gagumkan !!