Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Bapak Canggih Gil er! Yamaha Cub Chai 175cc 2 cylinder, Dah masuk Malaysia, harga bawah 7K?

2018-02-27      penmarker.com      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Bapak Canggih Gil er! Yamaha Cub Chai 175cc 2 cylinder, Lagi laju dari Y15ZR, Dah masuk Malaysia harga bawah 7K

Along with the previous Jupiter (Exciter) versions, the Jupiter (Exciter) 2019 175cc can be upgraded to a new version with more advanced features, smooth surfing, extremely engineered engine systems.

wow kalah lah motor Y15zr admin1 macam ni, mau tidor tak lena ni. jom pakat-pakat kita upgrade moto yamaha baru. bagi lagi laju, hahahaha.

lepas ni Hon da mesti nak keluar jugak kan moto super laju ni. bukan ku tak tahu Hon da ni begitu dengki deng an yama haha.

175 cc tu, tak tahu lah di guna enjin ape tu, kapal terbang kot. minyak nya ni mesti macam ha ram. ma cam minum air bak kate orang muda muda.

agak2 korang laju tak. admin rasa mcm moto admin la lajunya. boleh pegi dalam 180 je paling laju, tu pun da gegar enjin.
hahahahaha// itu mcm naik yamaha Y80 je kan. 100 da gegar enjin.

Design memang terbaik dari yamaha, semua ada sayap dan tajam2, blakang tajam depan pun tajam. KALAU make up, memang gempak giler. jual pun boleh lagi mahal. hahaha.

apa apa pun nnti admin1 nak beli.

by admin1 KFrianaZ Media @2018

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Tak Mahu B ersubahat, Akhirnya Boy Iman Dedah Perangai Sebenar Datuk Seri Vida
 
 
  Najib Suspek Utama ! - Tangkapan Akan Di Buat Tak Lama Lagi
 
 
  6 ikan yang merba haya, sebaiknya anda tidak makan..
 
 
  Doktor Dedah - Ubat Hormon ' Kuat ' Rosmah Berharga RM1 Juta!
 
 
  Buka mata anda ! Inilah 5 p enampakan paling aneh yang di rakamkan di planet mars oleh Nasa.
 
 
  Berubah menjadi racun ! 10 makanan paling pantang di hangat kan dua kali.
 
 
  Pemandu Penggali Terkejut oleh Sesuatu Di pindahkan apabila Menggali, Ini Adalah Sebab!
 
 
  Jangan sering mandi meng gunakan air ini kerana boleh meny ebabkan penyakit yang mematikan !
 
 
  Pegawai Timbalan Menteri KD N.....Kant oiii...!!
 
 
  Petani ini secara tidak sengaja menemui Pintu Mist erius, Ketika Mem asukkannya sangat men gagumkan !!