Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Bapak Canggih Gil er! Yamaha Cub Chai 175cc 2 cylinder, Dah masuk Malaysia, harga bawah 7K?

KFRZ Media      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Bapak Canggih Gil er! Yamaha Cub Chai 175cc 2 cylinder, Lagi laju dari Y15ZR, Dah masuk Malaysia harga bawah 7K

Along with the previous Jupiter (Exciter) versions, the Jupiter (Exciter) 2019 175cc can be upgraded to a new version with more advanced features, smooth surfing, extremely engineered engine systems.

wow kalah lah motor Y15zr admin1 macam ni, mau tidor tak lena ni. jom pakat-pakat kita upgrade moto yamaha baru. bagi lagi laju, hahahaha.

lepas ni Hon da mesti nak keluar jugak kan moto super laju ni. bukan ku tak tahu Hon da ni begitu dengki deng an yama haha.

175 cc tu, tak tahu lah di guna enjin ape tu, kapal terbang kot. minyak nya ni mesti macam ha ram. ma cam minum air bak kate orang muda muda.

agak2 korang laju tak. admin rasa mcm moto admin la lajunya. boleh pegi dalam 180 je paling laju, tu pun da gegar enjin.
hahahahaha// itu mcm naik yamaha Y80 je kan. 100 da gegar enjin.

Design memang terbaik dari yamaha, semua ada sayap dan tajam2, blakang tajam depan pun tajam. KALAU make up, memang gempak giler. jual pun boleh lagi mahal. hahaha.

apa apa pun nnti admin1 nak beli.

by admin1 KFrianaZ Media @2018

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Peguam Negara dedahkan individu terlibat kes pembun uhan Altan tuya...!!
 
 
  Rakyat seb enarnya yang bersalah bukan Najib atau Rosmah - Lokman Noor Adam
 
 
  Bekas Perdana Menteri Dato Seri Najip bakal dipenjara 15 tahun dan sebatan??
 
 
  Heboh!! Suara dajjal mulai didengari di pulau ini
 
 
  Najib dedah beg yang dirampas adalah hadiah daripada m enantunya untuk Rosmah
 
 
  Cemas!! Ditemukan Di Amazon.. D etik-detik Cuba Tangkap Ular Raksasa Buat Semua orang rasa tidak dapat nafas..
 
 
  Trik baru-Cara melihat isi pesan Whatsapp yang telah dihapus si pengirim
 
 
  Kes Altantuya sudah selesai semasa pem erintahan saya lagi. Tiada keperluan untuk dibuka semula - Najib
 
 
  Bekas PM, Najib tak tahu sumber dana beli barang kemas Rosmah
 
 
  Ingat pasangan ini? Begini sosok anaknya dan kehidu pannya sek arang...
 
 


Lain-lain

loading...