Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

MEMALUKAN! Awek comel ini kantoi buat aksi sweet dalam kedai..

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Lihat apa yang awek comel ni buat bila tak ada orang perasan dia kat dalam kedai. Dia main dengan kemera yang pasang kat dalam laptop tu, buat aksi comel seakan-akan tidak ada orang di sekeliling. Dia pasti tidak sangka aksi comel dia tu sudah dirakam dalam kamera oleh laptop tu, atau dia sengaja buat cam tu? Mau orang lain tengok aksi comel dia?

Laptop merupakan satu alat yang boleh digunakan untuk buat banyak kerja, terutamanya kat dalam pejabat. Pelajar-pelajar yang belajar kat kolej atau pun universiti juga perlu banyak gunakan laptop atau pc untuk buat kerja rumah mereka. Kan dah sampai zaman komputer, kalau tak ada komputer, cam mana dunia kita akan maju.. kan

Selain buat kerja, ada banyak orang juga suka guna laptop untuk main game. Masih ingat lagi tak game seperti couter strike dan dota. Pasti banyak orang masih ingat kan. Dulu memang suka pakat banyak orang dan main bersama. Selain tu, gadis suka laptop yang ada kamera, sebab boleh sembang dengan orang lain, dan boleh selfie lagi. Cam awek comel yang dalam video di bawah. Mereka suka buat aksi comel di di depan kamera. Jom sama-sama kita saksikan awek comel ni, dan jangan lupa share ya

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Peguam Negara dedahkan individu terlibat kes pembun uhan Altan tuya...!!
 
 
  Rakyat seb enarnya yang bersalah bukan Najib atau Rosmah - Lokman Noor Adam
 
 
  Bekas Perdana Menteri Dato Seri Najip bakal dipenjara 15 tahun dan sebatan??
 
 
  Heboh!! Suara dajjal mulai didengari di pulau ini
 
 
  Najib dedah beg yang dirampas adalah hadiah daripada m enantunya untuk Rosmah
 
 
  Cemas!! Ditemukan Di Amazon.. D etik-detik Cuba Tangkap Ular Raksasa Buat Semua orang rasa tidak dapat nafas..
 
 
  Trik baru-Cara melihat isi pesan Whatsapp yang telah dihapus si pengirim
 
 
  Kes Altantuya sudah selesai semasa pem erintahan saya lagi. Tiada keperluan untuk dibuka semula - Najib
 
 
  Bekas PM, Najib tak tahu sumber dana beli barang kemas Rosmah
 
 
  Ingat pasangan ini? Begini sosok anaknya dan kehidu pannya sek arang...
 
 


Lain-lain

loading...