Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

MEMALUKAN! Awek comel ini kantoi buat aksi sweet dalam kedai..

2018-02-28      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Lihat apa yang awek comel ni buat bila tak ada orang perasan dia kat dalam kedai. Dia main dengan kemera yang pasang kat dalam laptop tu, buat aksi comel seakan-akan tidak ada orang di sekeliling. Dia pasti tidak sangka aksi comel dia tu sudah dirakam dalam kamera oleh laptop tu, atau dia sengaja buat cam tu? Mau orang lain tengok aksi comel dia?

Laptop merupakan satu alat yang boleh digunakan untuk buat banyak kerja, terutamanya kat dalam pejabat. Pelajar-pelajar yang belajar kat kolej atau pun universiti juga perlu banyak gunakan laptop atau pc untuk buat kerja rumah mereka. Kan dah sampai zaman komputer, kalau tak ada komputer, cam mana dunia kita akan maju.. kan

Selain buat kerja, ada banyak orang juga suka guna laptop untuk main game. Masih ingat lagi tak game seperti couter strike dan dota. Pasti banyak orang masih ingat kan. Dulu memang suka pakat banyak orang dan main bersama. Selain tu, gadis suka laptop yang ada kamera, sebab boleh sembang dengan orang lain, dan boleh selfie lagi. Cam awek comel yang dalam video di bawah. Mereka suka buat aksi comel di di depan kamera. Jom sama-sama kita saksikan awek comel ni, dan jangan lupa share ya

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Tak Mahu B ersubahat, Akhirnya Boy Iman Dedah Perangai Sebenar Datuk Seri Vida
 
 
  Najib Suspek Utama ! - Tangkapan Akan Di Buat Tak Lama Lagi
 
 
  6 ikan yang merba haya, sebaiknya anda tidak makan..
 
 
  Doktor Dedah - Ubat Hormon ' Kuat ' Rosmah Berharga RM1 Juta!
 
 
  Buka mata anda ! Inilah 5 p enampakan paling aneh yang di rakamkan di planet mars oleh Nasa.
 
 
  Berubah menjadi racun ! 10 makanan paling pantang di hangat kan dua kali.
 
 
  Pemandu Penggali Terkejut oleh Sesuatu Di pindahkan apabila Menggali, Ini Adalah Sebab!
 
 
  Jangan sering mandi meng gunakan air ini kerana boleh meny ebabkan penyakit yang mematikan !
 
 
  Pegawai Timbalan Menteri KD N.....Kant oiii...!!
 
 
  Petani ini secara tidak sengaja menemui Pintu Mist erius, Ketika Mem asukkannya sangat men gagumkan !!