Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Akhirnya Kan toiii.... Sufian dan Elfira bersama wang hantaran.... .!!

Hiburan sensasi      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Kisah percintaan antara penyanyi Sufian Suhaimi bersama pelakon Elfira Loy sudah sampai ke tali pertunangan akhirnya terpaksa memutuskan tali pertunangan tersebut. Dikatakan antara puncanya disebabkan hanya duit hantaran, sejauh manakah kenyataan berkenaan?

Sufian bin Suhaimi dilahirkan pada 3 Mei 1992, mula dikenali melalui single pertamanya Terakhir. Lagunya pernah ke anugerah lagu muzik2 ke 29. Namanya semangkin menjadi popular setelah digosipkan bercinta dengan pelakon Elfira Loy. Rupa2nya gosip berkenaan menjadi benar dan akhirnya mereka mengikat tali pertunangan.

Akhirnya tali pertunangan mereka putus di tengah jalan membuat ramai peminatnya sangat sedih apabila hubungan cinta dengan Elfira Loy tidak sampai ke pelamin. Sufian di dikatakan tidak pula bergaduh besar dengan Elfira tetapi berita putus tunang telah cepat tersebar kepada pihak media dan mengejutkan ramai orang. Diharapkan Sufian dan juga Elfira tabah dan sabar dengan apa yang berlaku mungkin ada hikmah di sebaliknya.

Kami hanya sekadar share video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap. Laman ini menyajikan pelbagai video khas untuk tontonan semua segala video yang kami paparkan hanyalah untuk hiburan semata mata jika ada yang tersinggung kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja.

Terima kasih kerana menyokong kami....

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...

Trending

  Budak 12 Tahun Cuba Merogol Gadis Dalam Tandas Stesen Minyak !
 
 
  Siti Nurhaliza kongsi video #BABYCTDK raih setengah juta tontonan
 
 
  Bekas Menantu Chef Wan Mengaku Murtad!!
 
 
  Saya tak tahan dia kacak sangat katanya..
 
 
  Macam Mana Dia Boleh Duduk Atas Tu? Seram Pulak Tengok
 
 
  'lantak dia laa... sapa suruh bagi (dara) kat aku....-se mua lelaki wajib tengok ini
 
 
  Viral terlantar dihospital - Bob Lokman dedah kisah disebalik lagu, taman Rashidah Utama kumpulan Wing, rupanya pinangan ditolak kerana..
 
 
  Si Comel Junior Siti Nurhaliza viral tanpa rela...
 
 
  Penonton Terkejut dengar Aliff Syukri beritahu result SPM dulu
 
 
  Bengang Dengan Bekas Menantu, Chef Wan Dedah Wajah 'Betina Sampah'