Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Respond Positif Fazura pada video busuk hati Neelofa.

2018-03-10      Video Viral Viral 👍      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Assalammualaikum.Selamat datang ke siaran video video terkini chennal informasi informasi,gaya hidup,berita harian,hiburan,seram,sedih.fakta fakta kejadian yang nyata dan aneh yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini.

Jangan lupa like fb fanpage kami
dibawah layan video hot viral

Jom saksikan Pelakon Fazura dan pasanganya Fattah Amin.Fattah amin senyum dan Fazura pun senyum berada ditepi kiri Fattah Amin dan sebelah kanan Neelofa.
Neelofa dalam kereta memakai cermin mata warna hitam.semasa weedding Fazura dan Fattah Amin,dikatakan Neelofa perli Fattah dan Fazura.
Neelofa sedang make up dan disebelah beliau ada seorang rakan beliau.Fazura nak makan kek batik ada rakan Fazura tolong memotong kek batik itu.Romantik pasangan Fattah dan Fazura ini.Kek batik ada lah sejenis makanan yang disukai ramai,dalam kek batik itu diletakkan milo susu butter gula memang ramai orang yang suka makan kek batik itu.

Semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini.tontolah sampai ke penghujung jalan ceri di web ini.
Anda juga boleh scroll sampai kebawah,pasti ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton.
Anda juga boleh share di fb atau di laman sosial yang lain.
Anda juga boleh tengok ketika bersama sama keluarga atau rakan2 dan anak2 ketika bersantai santai.
Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini.

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita di web ini.sekian.

Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.Video hot Viral

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Tak Mahu B ersubahat, Akhirnya Boy Iman Dedah Perangai Sebenar Datuk Seri Vida
 
 
  Najib Suspek Utama ! - Tangkapan Akan Di Buat Tak Lama Lagi
 
 
  6 ikan yang merba haya, sebaiknya anda tidak makan..
 
 
  Doktor Dedah - Ubat Hormon ' Kuat ' Rosmah Berharga RM1 Juta!
 
 
  Buka mata anda ! Inilah 5 p enampakan paling aneh yang di rakamkan di planet mars oleh Nasa.
 
 
  Berubah menjadi racun ! 10 makanan paling pantang di hangat kan dua kali.
 
 
  Pemandu Penggali Terkejut oleh Sesuatu Di pindahkan apabila Menggali, Ini Adalah Sebab!
 
 
  Jangan sering mandi meng gunakan air ini kerana boleh meny ebabkan penyakit yang mematikan !
 
 
  Pegawai Timbalan Menteri KD N.....Kant oiii...!!
 
 
  Petani ini secara tidak sengaja menemui Pintu Mist erius, Ketika Mem asukkannya sangat men gagumkan !!