Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Perhatikan Apa Yang Telah Dilakukan Oleh Kenderaan Ini Setelah Memotong...

Dunia Viral      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Anda boleh terus scroll ke bawah untuk menyaksikan video ini sekiranya tidak mahu atau tidak ada masa untuk membaca sinopsis di bawah.

Selamat datang ke Channel Dunia Harian di mana anda akan disajikan dengan video-video tentang informasi dan gaya hidup semasa. Pastinya anda tidak mahu ketinggalan video-video menarik dari channel ini, oleh itu anda boleh like & follow website ini dengan cara klik link di bawah yang pastinya hot dan sensasi.
https://www.facebook.com/InfoDuniaSemasa/

Tahukah anda bagaimana caranya untuk mengucapkan terima kasih setelah diberi laluan oleh kenderaan lain? Cara begini telah dipraktikkan di negara Jepun dan negara2 maju yang lain, jadi tidak salah untuk kita praktikkan di negara tercinta kita sendiri iaitu Malaysia.

Ada pelbagai cara untuk kita zahirkan perasaan terima kasih selain dari ucapan mulut seperti yang anda boleh saksikan melalui video yang akan ditonton ini apabila sedang memandu. Jika anda ingin rasa dihormati dan dihargai maka anda terlebih dahulu harus memulakan sesuatu perkara yang baik itu terlebih dahulu, barulah akan menjadi ikutan pula oleh orang lain. Tidak susah dan tak perlu bayar pun untuk melakukannya, jom kita sama-sama jadi rakyat Malaysia yang berhemah dan berbudi bahasa hingga masyur ke seluruh dunia. Malaysia Boleh!!!

Apa-apa pun jom kita saksikan video ini hingga akhir dan anda saksikan sendiri ya. Jangan lupa untuk like, share, comment, subscribe & follow fb fanpage info dunia semasa untuk tidak ketinggalan video2 yang menarik selanjutnya ya...

Terima kasih & selamat menonton.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...

Trending

  Budak 12 Tahun Cuba Merogol Gadis Dalam Tandas Stesen Minyak !
 
 
  Siti Nurhaliza kongsi video #BABYCTDK raih setengah juta tontonan
 
 
  Bekas Menantu Chef Wan Mengaku Murtad!!
 
 
  Saya tak tahan dia kacak sangat katanya..
 
 
  Memalukan! Bekas suami Serina ber khalwat sewaktu anak-anak di rumah, Chef Wan mula buka mulut!
 
 
  Macam Mana Dia Boleh Duduk Atas Tu? Seram Pulak Tengok
 
 
  'lantak dia laa... sapa suruh bagi (dara) kat aku....-se mua lelaki wajib tengok ini
 
 
  Viral terlantar dihospital - Bob Lokman dedah kisah disebalik lagu, taman Rashidah Utama kumpulan Wing, rupanya pinangan ditolak kerana..
 
 
  Si Comel Junior Siti Nurhaliza viral tanpa rela...
 
 
  Penonton Terkejut dengar Aliff Syukri beritahu result SPM dulu