Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

[BOLA] Top 20 gol yg kelakar dan tak dijangka ..memang bedekah habis kalau layan..gol yg akhir tu mmg cara gilerr beb..jom layan

2018-03-13      Abe Yol      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke channel Abe Yol.Kami menyajikan pelbagai video informasi dan gaya hidup untuk tontonan anda.

Jika anda ingin terus menonton video sila scroll ke bahagian bawah.

Assalamualaikum, selamat pagi geng ! Semoga harini akan membuatkn anda ceria selalu. Diberikan kesihatan atas nikmat Allah S.W.T.

Harini admin channel abe yol nak kongsikan tentang top 20 gol bola sepak yg memang bedekah bg min.

1. Philips
2.unknown
3. Chris wood
4. Jordan rhodes
5. Randy gordon
6. Lee trundle
7. David hovorka
8. Sgan collymore
9. Pappis
10. Adam lallana
11. Theyab awana
12.unknown
13. Dylan
14. Darren bent
15. Joonas
16. Steven gerrard
17. Javier hernandez
18. Dean
19. Dmitri
20. Motaz salhani

Hahahaha..memang kelako lah geng
layanlah sampai habis, zaman bila punya gol pon min tak tau..yg penting memang seronok tengok. Tak kering gusi..hahahahaha hahahaha.

Enjoy !

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan sila berhubung dengan admin laman web ini.

Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini.

Terima kasih kerana sudi menonton.

Sila scroll ke bawah untuk melihat video nya.

Jangan lupa like fan page kami dibawah. Terima kasih.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Bagai bumi dan langit! Inilah perbezaan pasukan Malaysia dan Indonesia di Piala AFF Suzuki Cup
 
 
  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Gelagat remaja sekarang memang cam ni ke? Tak malu pon!!
 
 
  Gerimis iringi per semadian 5 sahabat
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  Makhluk purba ratusan tahun muncul di gua thailand.
 
 
  Pengemis terkaya di dunia.