Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Bersenam sebelum tido ke, sengaja tayang?

KFRZ Media      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Bersenam sebelum tido ke, sengaja tayang?
Aksi aweks manis live bigo. Karen bangat ke karen bangang. Menonjolkan asset yang tak perlu ditonjolkan. Perawan lagi kah jika tiada rasa malu? Atau sudah tidak perawan lagi bukan disebabkan berkahwin.
Mencari populariti murahan, sanggup tayangkan asset yang sebenarnya untuk suami. Itulah dia si gadis zaman sekarang. Tak malu tidak bertempat, menjatuhkan maruah sendiri.

Iklan : Anda ada produk, tak cukup modal untuk iklan, hubungi kami, kami ada jalan penyelesaian : [email protected]

Mana harga diri seorang gadis berhijab, jangan memalukan diri hanya kerana mahukan populariti. Tayang asset untuk apa sebenar nya? Jangan lah memalukan family yang penat membesarkan kita, hanya kerana secebis populariti. Banyak cara lain yang baik jika populariti itu yang anda mahukan.
Admin bukanlah nak jaga tepi kain orang, sekadar memberi peringatan untuk menghindari permasalahan sosial yang berlaku zaman sekarang ini. Jika tidak mahu terima peringatan ini, abaikanlah.
Admin tak paksa untuk anda menerima nya. Terpulang kepada anda untuk menilai nya.
Janganlah membahayakan diri sendiri hanya kerana secebis populariti. Janganlah meniru budaya barat yang sememangnya tidak elok. Yang baik dijadikan tauladan yang jahat dijadikan iktibar.

Jagalah diri, nama dan family untuk masa depan yang lebih baik. Sekian sampai disini sahaja.

Iklan : Anda ada produk, tak cukup modal untuk iklan, hubungi kami, kami ada jalan penyelesaian : [email protected]

By KFRZMedia 2018

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...