Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Penduduk di sebuah pantai menghidu bau yang amat bu suk..Pihak berkuasa di panggil untuk memeriksa kawasan pantai. Mereka menggali pasir di pantai tersebut dan apa yang mereka temui amat mengejutkan sekali. Semua pun terdiam kebi ngungan!

2018-04-06      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Pelik sekali ada bau yang amat busuk datang dari sebuah pantai. Banyak orang rasa curiga apa yang ada kat pantai tu sehingga ada bau yang busuk sampai tahap cam ni. Penduduk kat pantai tersebut segera memanggil pihak berkuasa dan buat laporan kepada mereka tentang bau yang ada kat pantai tersebut. Pihak berkuasa turut datang untuk memeriksa kawasan pantai tersebut, lihat apa yang menyebabkan bau yang teramat busuk tu.

Mereka menggali pasir di pantai tersebut, ternyata kat pantai tersebut ada sesuatu yang buat mereka rasa sangat hairan. Mereka menemui sesuatu yang amat buat orang sangat mengejutkan. Saat seterusnya semua orang terdiam dan bingung, dan tidak tahu nak cakap apa dah.

Kejadian ini dikatakan berlaku di paka terengganu di mana penduduk kat sekitar sana menghidu bau yang sangat busuk dan meloyakan. Mereka telah buat banyak usaha untuk menghilangkan bau yang teramat busuk tu. Usaha mereka juga termasuk menggali pasir di kawasan yang di kenal pasti datang nya punca bau busuk itu.

Dunia ini memang banyak kejadian yang sangat pelik, kalau kita tidak berusaha untuk mencara jawapan, kita pun tidak akan mungkin tahu apa jawapannya. Kadang-kadang kita dapat menemui jawapan, kadang-kadang tidak. Cuba lihat video di bawah, sesuatu yang sungguh tak di sangka sama sekali dijumpa oleh mereka. Jom tengok apa juga yang mereka jumpa

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Polis serbu rumah ibu Najib, ini yang dibawa pulang selepas diserbu
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu