Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Memang bergegar fazura duduk dalam kereta ni, perhatikan betul betul

M.K.I Entertainment      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Memang bergegar fazura duduk dalam kereta ni, perhatikan betul betul

Think positive ok. Jangan terlampau berkhayal sangat lah, bini orang tu.
Apa yang bergegar sebenarnya, admin tak tengok habis pun, takut dosa. Hahahaha
Cer korang perhatikan betul, hadam dengan mata hati korang yang katanya nuraini tu. Apa yang korang nampak tu. Think positif ok, tak baik fikir bukan bukan, bininya fatah tu. Kang abang fatah marah tau.
Banyak lagi video admin nak tonjolkan pada korang ni, lepas ini video admin confirm gempak, bikin korang tak tido malam layan video admin. Tengok berulang kali tak jemu tau. Cuma admin nak pesan, korang jangan buat modal bilik air je, nanti dosa admin tanggung pulaj untk korang.

Iklan : anda ada produk, tak tahu cara nak pasarkannya, atau modal kecik nak promosi kannya, kami ada cara, hantar detail anda serta produk ke [email protected]

Iklan lagi : admin nak info kat korang tentang program penghasilan duit mudah, modal serendah rm10, dan semahal rm100 je. Kalau nak tahu n berminat boleh email kat admin "SAYA NAK TAHU PROGRAM BUAT DUIT BARU" ke [email protected]

Info info menarik hanya dihujung jari anda, hanya guna smartphone sahaja, mudah dan selamat. Sekian sampau d sini sahaja. Bye

By KFRZMedia 2018

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...