Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Memang bergegar fazura duduk dalam kereta ni, perhatikan betul betul

KFRZ Media      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Memang bergegar fazura duduk dalam kereta ni, perhatikan betul betul

Think positive ok. Jangan terlampau berkhayal sangat lah, bini orang tu.
Apa yang bergegar sebenarnya, admin tak tengok habis pun, takut dosa. Hahahaha
Cer korang perhatikan betul, hadam dengan mata hati korang yang katanya nuraini tu. Apa yang korang nampak tu. Think positif ok, tak baik fikir bukan bukan, bininya fatah tu. Kang abang fatah marah tau.
Banyak lagi video admin nak tonjolkan pada korang ni, lepas ini video admin confirm gempak, bikin korang tak tido malam layan video admin. Tengok berulang kali tak jemu tau. Cuma admin nak pesan, korang jangan buat modal bilik air je, nanti dosa admin tanggung pulaj untk korang.

Iklan : anda ada produk, tak tahu cara nak pasarkannya, atau modal kecik nak promosi kannya, kami ada cara, hantar detail anda serta produk ke [email protected]

Iklan lagi : admin nak info kat korang tentang program penghasilan duit mudah, modal serendah rm10, dan semahal rm100 je. Kalau nak tahu n berminat boleh email kat admin "SAYA NAK TAHU PROGRAM BUAT DUIT BARU" ke [email protected]

Info info menarik hanya dihujung jari anda, hanya guna smartphone sahaja, mudah dan selamat. Sekian sampau d sini sahaja. Bye

By KFRZMedia 2018

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...