Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Khabar Sedih Siti Nurhaliza Mengalami Musibah Saat Berbahagia Mendapatkan Cahaya Mata

Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebelum kita melihat khabar sedih Siti Nurhaliza yang mengalami musibah saat berbahagia mendapatkan cahaya mata, mari kita lihat dahulu berita kebelakangan Siti Nurhaliza supaya lebih memahaminya.

Datuk Seri Siti Nurhaliza, keluarganya dan peminatnya mungkin gembira kerana kedatangan bayi terbarunya Siti Aafiyah Khalid, tetapi individu yang jahat masih bermesraan untuk mengejeknya di media sosial.

"Artikel" yang dikreditkan kepada Jack Borcott dari "New Straits Times" yang dipaparkan di laman web www.blogspotcentral.com dan bertarikh 6 April menunjukkan gambarnya tetapi memanggilnya "Sita Nurhaliza" dan menyatakan dalam tajuk utama bahawa dia "disaman selepas menggunakan maklumat yang tidak sah untuk membuat berjuta-juta ".

Artikel yang mengandungi logo New Straits Times (tetapi bukan dari New Straits Times) mendakwa bahawa "diva, ahli perniagaan dan peniaga bersiri pop" Sita Nurhaliza dituduh oleh kerajaan untuk "menggunakan pengaruhnya untuk membuat pelaburan haram" dan "Menggunakan maklumat rahsia bahawa perdagangan cryptocurrency akan disahkan untuk membuat berjuta-juta".

Artikel itu juga "memetik" Peguam Negara Tan Sri Mohamed Apandi Ali sebagai berkata "dia tahu Kod Bitcoin akan menjadi undang-undang dan membuat pelaburan di dalamnya dengan maklumat yang tidak sepatutnya, dan kini mempunyai keuntungan berjuta-juta dolar untuk tidak mengambil risiko ".

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui khabar sedih Siti Nurhaliza yang mengalami musibah saat berbahagia mendapatkan cahaya mata.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...