Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Khabar Sedih Siti Nurhaliza Mengalami Musibah Saat Berbahagia Mendapatkan Cahaya Mata

2018-04-10      Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebelum kita melihat khabar sedih Siti Nurhaliza yang mengalami musibah saat berbahagia mendapatkan cahaya mata, mari kita lihat dahulu berita kebelakangan Siti Nurhaliza supaya lebih memahaminya.

Datuk Seri Siti Nurhaliza, keluarganya dan peminatnya mungkin gembira kerana kedatangan bayi terbarunya Siti Aafiyah Khalid, tetapi individu yang jahat masih bermesraan untuk mengejeknya di media sosial.

"Artikel" yang dikreditkan kepada Jack Borcott dari "New Straits Times" yang dipaparkan di laman web www.blogspotcentral.com dan bertarikh 6 April menunjukkan gambarnya tetapi memanggilnya "Sita Nurhaliza" dan menyatakan dalam tajuk utama bahawa dia "disaman selepas menggunakan maklumat yang tidak sah untuk membuat berjuta-juta ".

Artikel yang mengandungi logo New Straits Times (tetapi bukan dari New Straits Times) mendakwa bahawa "diva, ahli perniagaan dan peniaga bersiri pop" Sita Nurhaliza dituduh oleh kerajaan untuk "menggunakan pengaruhnya untuk membuat pelaburan haram" dan "Menggunakan maklumat rahsia bahawa perdagangan cryptocurrency akan disahkan untuk membuat berjuta-juta".

Artikel itu juga "memetik" Peguam Negara Tan Sri Mohamed Apandi Ali sebagai berkata "dia tahu Kod Bitcoin akan menjadi undang-undang dan membuat pelaburan di dalamnya dengan maklumat yang tidak sepatutnya, dan kini mempunyai keuntungan berjuta-juta dolar untuk tidak mengambil risiko ".

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui khabar sedih Siti Nurhaliza yang mengalami musibah saat berbahagia mendapatkan cahaya mata.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Bagai bumi dan langit! Inilah perbezaan pasukan Malaysia dan Indonesia di Piala AFF Suzuki Cup
 
 
  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Gelagat remaja sekarang memang cam ni ke? Tak malu pon!!
 
 
  Gerimis iringi per semadian 5 sahabat
 
 
  Makhluk purba ratusan tahun muncul di gua thailand.
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  Pengemis terkaya di dunia.