Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Khabar Sedih Siti Nurhaliza Mengalami Musibah Saat Berbahagia Mendapatkan Cahaya Mata

Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebelum kita melihat khabar sedih Siti Nurhaliza yang mengalami musibah saat berbahagia mendapatkan cahaya mata, mari kita lihat dahulu berita kebelakangan Siti Nurhaliza supaya lebih memahaminya.

Datuk Seri Siti Nurhaliza, keluarganya dan peminatnya mungkin gembira kerana kedatangan bayi terbarunya Siti Aafiyah Khalid, tetapi individu yang jahat masih bermesraan untuk mengejeknya di media sosial.

"Artikel" yang dikreditkan kepada Jack Borcott dari "New Straits Times" yang dipaparkan di laman web www.blogspotcentral.com dan bertarikh 6 April menunjukkan gambarnya tetapi memanggilnya "Sita Nurhaliza" dan menyatakan dalam tajuk utama bahawa dia "disaman selepas menggunakan maklumat yang tidak sah untuk membuat berjuta-juta ".

Artikel yang mengandungi logo New Straits Times (tetapi bukan dari New Straits Times) mendakwa bahawa "diva, ahli perniagaan dan peniaga bersiri pop" Sita Nurhaliza dituduh oleh kerajaan untuk "menggunakan pengaruhnya untuk membuat pelaburan haram" dan "Menggunakan maklumat rahsia bahawa perdagangan cryptocurrency akan disahkan untuk membuat berjuta-juta".

Artikel itu juga "memetik" Peguam Negara Tan Sri Mohamed Apandi Ali sebagai berkata "dia tahu Kod Bitcoin akan menjadi undang-undang dan membuat pelaburan di dalamnya dengan maklumat yang tidak sepatutnya, dan kini mempunyai keuntungan berjuta-juta dolar untuk tidak mengambil risiko ".

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui khabar sedih Siti Nurhaliza yang mengalami musibah saat berbahagia mendapatkan cahaya mata.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...