Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Memang bergegar awek baju bunga ni dalam kereta

2018-04-10      penmarker.com      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Memang bergegar awek baju bunga ni dalam kereta

Gema gegar vaganza, eh cam iklan astro pulak kan. Bunyi cam sama tapi tak serupa n lain bebenor. Video kali ini memaparkan, paparan berkenaan dengan lemahnya ilmu agama kaum isteri, apa suami diorang tak ajar ilmu agama ke? Atau para isteri buat pandai sendiri sehingga langgar peraturan agama dan larangan suami.
Tak elok lah begitu, walau jahat sekalipun suami tu, kena lah patuh pada perintah suami selagi mana tidak melanggar syariat islam kan? Kena lahdengar cakap suami, tidak memalukan suami, jaga aib suami dan yang paling penting, sabar dan bertolak ansur. Barulah rumah tangga harmoni.

Iklan : anda ada produk, tak tahu cara nak pasarkannya, atau modal kecil nak promosi kannya, kami ada cara, hantar detail anda serta produk ke [email protected]

Iklan lagi : admin nak info kat korang tentang program penghasilan duit mudah, modal serendah rm10, dan semahal rm100 je. Kalau nak tahu n berminat boleh email kat admin "SAYA NAK TAHU PROGRAM BUAT DUIT BARU" ke [email protected]

Info-info menarik hanya dihujung jari, mudah dan selamat. Hanya dari kami kru D'KFRZ. The New Branding : D'KFRZ Media, D'KFRZ TV, D'KFRZ Studio dan D'KFRZ Stores.

Anak Syarikat KFRianz Global Resources

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Detik - Perginya Muhamad Adib 'Al F atihah'..
 
 
  Mengejutka n! Ini Jawapan Tun Dr Mahathir Isu Nurul Izzah Letak Jawatan!
 
 
  Menggempar kan!! Sedang solat tahajjud dituduh mencuri, lelaki dipukul sehingga Meninggal Dunia di masjid..
 
 
  TERGEMPAR! ! Ultras harimau malaya selamat kan isteri Tan cheng hoe dari amukkan penyokong vietnam.
 
 
  Tutup periuk nasi pence ramah... ini jawab Mujahid yang Menge jutkan!!
 
 
  Pemimpin Umno keluar parti antara punca Nurul Izzah letak jawatan
 
 
  Sungguh me ngharukan. . sewaktu pemakaman saudara Adib, anggota bomba yang terkorban dengan penuh tragis..
 
 
  Nurul Izzah letak jawatan, negara rugi RM47 bilion
 
 
  Nurul Najihah meluahkan rasa sayu atas kehil angan Adib
 
 
  Terkini : Hiba Hati Seorang Bapa - Muhammad Adib