Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Memang bergegar awek baju bunga ni dalam kereta

M.K.I Entertainment      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Memang bergegar awek baju bunga ni dalam kereta

Gema gegar vaganza, eh cam iklan astro pulak kan. Bunyi cam sama tapi tak serupa n lain bebenor. Video kali ini memaparkan, paparan berkenaan dengan lemahnya ilmu agama kaum isteri, apa suami diorang tak ajar ilmu agama ke? Atau para isteri buat pandai sendiri sehingga langgar peraturan agama dan larangan suami.
Tak elok lah begitu, walau jahat sekalipun suami tu, kena lah patuh pada perintah suami selagi mana tidak melanggar syariat islam kan? Kena lahdengar cakap suami, tidak memalukan suami, jaga aib suami dan yang paling penting, sabar dan bertolak ansur. Barulah rumah tangga harmoni.

Iklan : anda ada produk, tak tahu cara nak pasarkannya, atau modal kecil nak promosi kannya, kami ada cara, hantar detail anda serta produk ke [email protected]

Iklan lagi : admin nak info kat korang tentang program penghasilan duit mudah, modal serendah rm10, dan semahal rm100 je. Kalau nak tahu n berminat boleh email kat admin "SAYA NAK TAHU PROGRAM BUAT DUIT BARU" ke [email protected]

Info-info menarik hanya dihujung jari, mudah dan selamat. Hanya dari kami kru D'KFRZ. The New Branding : D'KFRZ Media, D'KFRZ TV, D'KFRZ Studio dan D'KFRZ Stores.

Anak Syarikat KFRianz Global Resources

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...