Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Memang bergegar awek baju bunga ni dalam kereta

KFRZ Media      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Memang bergegar awek baju bunga ni dalam kereta

Gema gegar vaganza, eh cam iklan astro pulak kan. Bunyi cam sama tapi tak serupa n lain bebenor. Video kali ini memaparkan, paparan berkenaan dengan lemahnya ilmu agama kaum isteri, apa suami diorang tak ajar ilmu agama ke? Atau para isteri buat pandai sendiri sehingga langgar peraturan agama dan larangan suami.
Tak elok lah begitu, walau jahat sekalipun suami tu, kena lah patuh pada perintah suami selagi mana tidak melanggar syariat islam kan? Kena lahdengar cakap suami, tidak memalukan suami, jaga aib suami dan yang paling penting, sabar dan bertolak ansur. Barulah rumah tangga harmoni.

Iklan : anda ada produk, tak tahu cara nak pasarkannya, atau modal kecil nak promosi kannya, kami ada cara, hantar detail anda serta produk ke [email protected]

Iklan lagi : admin nak info kat korang tentang program penghasilan duit mudah, modal serendah rm10, dan semahal rm100 je. Kalau nak tahu n berminat boleh email kat admin "SAYA NAK TAHU PROGRAM BUAT DUIT BARU" ke [email protected]

Info-info menarik hanya dihujung jari, mudah dan selamat. Hanya dari kami kru D'KFRZ. The New Branding : D'KFRZ Media, D'KFRZ TV, D'KFRZ Studio dan D'KFRZ Stores.

Anak Syarikat KFRianz Global Resources

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...