Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

GEMPAR!! Rakaman cctv toyol dipasar awam presint 16 p utrajaya...

Kopisusuhangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

GEMPAR!! rakaman cctv toyol di pasar awam presint 16 putrajaya.

selamat datang kami ucapkan ke channel KOPI SUSU HANGAT. Kali ini kami memaparkan perkara-perkara tentang isu semasa, lawak, dan juga info yang terkini

Kami sediakan pelbagai info untuk anda setiap hari berterusan. Like page kami KOPI SUSU HANGAT untuk tidak ketinggalan tentang isu semasa, lawak, dan juga info terkini.

Jika anda kesuntukan masa terus lihat vedio yang disediakan dibawah ini untuk kepastian anda sama ada ianya benar atau tidak.

Kali ini KOPI SUSU HANGAT mnyediakan paparan untuk anda tentang toyol. Kisah ini berlaku di pasar awam preasint 16 putrajaya. Rakaman cctv yang dipasang di pasar itu dapat merakam sosok toyol.

Jika disebut toyol. Sudah ramai yang tahu toyol itu kesukaanya mencuri wang dan diberikan kepada tuan yang memeliharanya. Ada sesetengah individu toyol ini dianggap mitos atau mahluk yg ghaib. Tetapi kali ini cctv dapat merakam pergerakan toyol itu.

Didalam dunia ini, jika kuta mempunyai bukti yang sah, barulah orang akan percaya. Jom kita tengok vedio dibawah dan lihat lah sendiri toyol itu.

Teruskan menonton vedio untuk tidak tertanya-tanya apa yang akan berlaku seterus. Diharapkan info ini memberi pengetahuan, dan juga tauladan untuk anda. Janga lupa sharekan vedio ini kepada rakan-rakan anda. Terima kasih atas sokongan anda untuk like dan follow page kami.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...