Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

VIRAL! Tali baju anggota girl band ini lepas saat menyanyi kat atas tentas..

Clement Lucas      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Wow!! Malu betul kalau buat persembahan tiba-tiba berlaku perkara cam ni. Tapi tali baju yang jatuh tu cam tidak menggangu dia buat persembahan jer. Anggota girl band yang tidak dipengaruhi oleh tali baju yang jatuh tu dipuji netizen. "Ini lah baru professional"

Untuk peminat yang suka dengan lagu-lagu korea pasti tahu siapa mereka. Mereka ialah girl band yang berasal dari negara korea yang bernama Twice. Girl band ini sangat diminati oleh banyak orang sebab setiap anggota girl band ini mempunya wajah yang cantik dan manis. Saat mereka senyum memang dapat cairkan hati peminat mereka. Mereka bukan saja jadi terkenal di dalam negara mereka, Mereka juga diketahui dan popular kat negara luar.

Anggota girl band yang bernama Twice ini dikatakan sangat rajin dan kerja keras. Mereka ada appointment yang banyak dan nak pergi banyak tempat untuk buat persembahan. Oleh sebab ada usaha yang gigih, ini buat mereka sangat berjaya. Demi mencapai kejayaan, usaha yang gigih adalah sangat diperlukan. Tanpa usaha yang banyak, mana mungkin kita dapat berjaya kan? Lebih-lebih lagi untuk mereka yang senang untuk berputus asa, nak berjaya akan jadi sesuatu yang sangat susah. Oleh itu, kalau nak berjaya dan mencapai impian hidup kita, kita harus bekerja keras dan berusaha gigih. Jangan sikit-sikit pun sudah putus asa, mana tahu kejayaan sudah sampai di sisi kita.

Jom tonton video di bawah. Tali baju anggota girl band ini lepas saat menyanyi kat atas tentas..

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...