Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Fasha Sandha menari lagu despacito dengan body fitness yang pehh..! merecikk hawau!

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Mempunyai badan fitness memang sangat pehh terutamanya kaum wanita!! Tapi tahukan anda, kalau nak badan fitness apa yang perlu dibuat? Mereka yang mempunya badan fitness memang telah berusaha untuk melatih badan mereka baru ada body fitness yang mengakumkan. Bady fitness bukan saja nampak lebih cantik, tapi juga akan membantu mengamalkan badan yang sihat. Memulakan fitness program mungkin merupakan salah satu perkara terbaik yang boleh anda lakukan untuk kesihatan anda dan menghasilkan body yang cantik.

Selain itu, fitness program juga dapat membantu anda mengurangkan risiko penyakit kronik, meningkatkan keseimbangan dan koordinasi, membantu menurunkan berat badan - dan bahkan meningkatkan tabiat tidur dan harga diri anda. Anda mungkin sudah ada idea betapa fitnya badan anda. Tetapi menilai dan ukur fitness skor dan berbanding dengan benchmarks akan memberitahu anda betapa usaha yang anda kena buat untuk mencapai target anda. Ini merupakan permulaan yang sangat penting dan banyak orang tidak buat. Lepas tu baru mulakan fitness program anda mengikut target anda.

Ada banyak orang cepat berputus asa dan tidak dapat tahan lama untuk menjalankan fitness program, anda boleh cuba bayangkan dan letak target anda di atas dinding, setiap hari balik rumah tengok target anda, pasti akan merangsang anda untuk terus berusaha. Lihat jer dalam video di bawah, Fasha Sandha menari lagu despacito dengan body fitness yang pehh..! merecikk hawau!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...