Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Dia habiskan duit simpanannya untuk beli apartment yang kotor dan kecil ini, semua orang ketawakan dia. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT sampai tidak dapat tutup Mulut!!

2018-04-15      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Oleh sebab harga rumah sentiasa naik tanpa henti, untuk orang muda sekarang, nak beli sebuah rumah bukan senang sebab habiskan duit simpanan pun tak semestinya dapat beli rumah dan ini menjadikan beli rumah adalah perkara yang susah untuk dijadikan kenyataan. Tapi awak pasti tidak akan percaya ada orang beli apartment yang kecil dan dapat ubah suai jadi rumah yang mewah dan tinggal di dalam. Dengar saja pun sudah rasa teruja dah, tapi kat negara luar memang betul-betul ada orang berjaya buat perkara cam ni. Dia habiskan duit simpanannya untuk beli apartment yang kotor dan kecil ini, semua orang ketawakan dia. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT Sampai Tidak Dapat Tutup Mulut!!

Seorang lelaki yang bernama Christian Schallert kat negara luar, dia merupakan seorang civil engineer dan berupaya untuk reka rumah sendiri. Dia telah beli sebuah apartment yang kotor dan kecil. Mula-mula semua orang ketawakan dia sebab apartment yang dia beli bukan murah, dan lihat saja apartment yang dia beli sangat kotor dan kecil, ibunya sangat terkejut dan marah dengan perbuatan anak dia.

Tapi dia tidak rasa ada apa-apa, dan berputus untuk ubah suai apartment tu sendiri. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT Sampai Tidak Dapat Tutup Mulut!! Jom saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu
 
 
  Dia guna ikan kecik ni sebagai umpan untuk menarik perhatian 'Haiwan Besar' di dalam air, Saat seter usnya Sangat Men gejutkan!! Wow...