Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Dia habiskan duit simpanannya untuk beli apartment yang kotor dan kecil ini, semua orang ketawakan dia. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT sampai tidak dapat tutup Mulut!!

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Oleh sebab harga rumah sentiasa naik tanpa henti, untuk orang muda sekarang, nak beli sebuah rumah bukan senang sebab habiskan duit simpanan pun tak semestinya dapat beli rumah dan ini menjadikan beli rumah adalah perkara yang susah untuk dijadikan kenyataan. Tapi awak pasti tidak akan percaya ada orang beli apartment yang kecil dan dapat ubah suai jadi rumah yang mewah dan tinggal di dalam. Dengar saja pun sudah rasa teruja dah, tapi kat negara luar memang betul-betul ada orang berjaya buat perkara cam ni. Dia habiskan duit simpanannya untuk beli apartment yang kotor dan kecil ini, semua orang ketawakan dia. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT Sampai Tidak Dapat Tutup Mulut!!

Seorang lelaki yang bernama Christian Schallert kat negara luar, dia merupakan seorang civil engineer dan berupaya untuk reka rumah sendiri. Dia telah beli sebuah apartment yang kotor dan kecil. Mula-mula semua orang ketawakan dia sebab apartment yang dia beli bukan murah, dan lihat saja apartment yang dia beli sangat kotor dan kecil, ibunya sangat terkejut dan marah dengan perbuatan anak dia.

Tapi dia tidak rasa ada apa-apa, dan berputus untuk ubah suai apartment tu sendiri. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT Sampai Tidak Dapat Tutup Mulut!! Jom saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...