Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Dia habiskan duit simpanannya untuk beli apartment yang kotor dan kecil ini, semua orang ketawakan dia. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT sampai tidak dapat tutup Mulut!!

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Oleh sebab harga rumah sentiasa naik tanpa henti, untuk orang muda sekarang, nak beli sebuah rumah bukan senang sebab habiskan duit simpanan pun tak semestinya dapat beli rumah dan ini menjadikan beli rumah adalah perkara yang susah untuk dijadikan kenyataan. Tapi awak pasti tidak akan percaya ada orang beli apartment yang kecil dan dapat ubah suai jadi rumah yang mewah dan tinggal di dalam. Dengar saja pun sudah rasa teruja dah, tapi kat negara luar memang betul-betul ada orang berjaya buat perkara cam ni. Dia habiskan duit simpanannya untuk beli apartment yang kotor dan kecil ini, semua orang ketawakan dia. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT Sampai Tidak Dapat Tutup Mulut!!

Seorang lelaki yang bernama Christian Schallert kat negara luar, dia merupakan seorang civil engineer dan berupaya untuk reka rumah sendiri. Dia telah beli sebuah apartment yang kotor dan kecil. Mula-mula semua orang ketawakan dia sebab apartment yang dia beli bukan murah, dan lihat saja apartment yang dia beli sangat kotor dan kecil, ibunya sangat terkejut dan marah dengan perbuatan anak dia.

Tapi dia tidak rasa ada apa-apa, dan berputus untuk ubah suai apartment tu sendiri. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT Sampai Tidak Dapat Tutup Mulut!! Jom saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...