Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Dia habiskan duit simpanannya untuk beli apartment yang kotor dan kecil ini, semua orang ketawakan dia. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT sampai tidak dapat tutup Mulut!!

2018-04-15      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Oleh sebab harga rumah sentiasa naik tanpa henti, untuk orang muda sekarang, nak beli sebuah rumah bukan senang sebab habiskan duit simpanan pun tak semestinya dapat beli rumah dan ini menjadikan beli rumah adalah perkara yang susah untuk dijadikan kenyataan. Tapi awak pasti tidak akan percaya ada orang beli apartment yang kecil dan dapat ubah suai jadi rumah yang mewah dan tinggal di dalam. Dengar saja pun sudah rasa teruja dah, tapi kat negara luar memang betul-betul ada orang berjaya buat perkara cam ni. Dia habiskan duit simpanannya untuk beli apartment yang kotor dan kecil ini, semua orang ketawakan dia. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT Sampai Tidak Dapat Tutup Mulut!!

Seorang lelaki yang bernama Christian Schallert kat negara luar, dia merupakan seorang civil engineer dan berupaya untuk reka rumah sendiri. Dia telah beli sebuah apartment yang kotor dan kecil. Mula-mula semua orang ketawakan dia sebab apartment yang dia beli bukan murah, dan lihat saja apartment yang dia beli sangat kotor dan kecil, ibunya sangat terkejut dan marah dengan perbuatan anak dia.

Tapi dia tidak rasa ada apa-apa, dan berputus untuk ubah suai apartment tu sendiri. Lepas beberapa bulan semua orang TERKEJUT Sampai Tidak Dapat Tutup Mulut!! Jom saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Bagai bumi dan langit! Inilah perbezaan pasukan Malaysia dan Indonesia di Piala AFF Suzuki Cup
 
 
  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Gelagat remaja sekarang memang cam ni ke? Tak malu pon!!
 
 
  Gerimis iringi per semadian 5 sahabat
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  Makhluk purba ratusan tahun muncul di gua thailand.
 
 
  'Baik Tutup Je UTC tu' Najib Bengang Kerajaan Baru Menyu sahkan Rakyat