Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Terserlah Baby Bump Fazura - Di Fesyen Busana Raya !

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebelum kita melihat baby bump Fazura di Fesyen Busana Raya, mari kita lihat berita dahulu Fazura supaya lebih memahaminya.

Penggunaan duta jenama bukan sesuatu yang baru. Jenama, tanpa mengira industri, menggunakan personaliti dan selebriti yang popular untuk menghasilkan impak produk dan perkhidmatan mereka. Neffos Malaysia, jenama sub-jenama TP-Link, tahun lepas mengumumkan duta besar mereka - Nur Fazura Sharifuddin atau Fazura.

Fazura adalah seorang pelakon dan penyanyi popular di Malaysia, dan kini wajah baru Neffos. Dia juga ikon fesyen, sering disunat dan diikuti dalam kalangan hiburan. Perlawanan yang sempurna untuk cita-cita Neffos sebagai jenama yang bergaya dan boleh diakses.

Neffos X1 dan X1 Max adalah yang terbaru dari stabil Neffos. Mempunyai sensor cap jari yang mengimbas dan membuka kunci dalam 0.2s, X1 dan X1 Max juga kelihatan dan terasa hebat di tangan.

Kedua-dua peranti ini mempunyai badan logam dengan belakang melengkung untuk pengendalian yang selesa. The Neffos X1 memuatkan paparan HD 5.0-inci, manakala X1 Max menayangkan paparan Full HD 5.5-inci yang lebih besar.

Di bawah hud, kedua-dua peranti berkongsi pemproses MediaTek Helio P10 pertengahan yang sama. Kedua-dua peranti ini menawarkan dua varian setiap memaparkan spesifikasi memori dan storan yang berbeza. Neffos X1 boleh didapati dalam RAM 2GB + 16GB dan pilihan penyimpanan 3GB RAM + 32GB. Sementara itu, Neffos X1 Max menawarkan 3GB RAM + 32GB penyimpanan dan 4GB RAM + pilihan penyimpanan 64GB.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui baby bump Fazura di Fesyen Busana Raya.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...