Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Bekas Kekasih Zul Ariffin, Gayatri Akhirnya Bersuara Isu Zahirah Macwilson Putus Cinta

2018-04-16      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebelum kita melihat respon Gayatri, iaitu bekas kekasih Zul Ariffin tentang isu Zahirah Macwilson putus cinta, mari kita lihat dahulu biodata Gayatri.

Gayatri Su-lin Pillai memulakan kerjaya dengan Astro pada bulan Disember 1996 sebagai Eksekutif Pentadbiran untuk melatih di bawah bimbingan Dr D.B.Nihalsingha, seorang veteran dalam filem dari Shaw Brothers, Hong Kong. Tidak mahu membazirkan gelaran produksi pada seorang siswazah undang-undang, Dr Nihal menganggap yang terbaik dia belajar tali dan membuktikan garamnya sebelum sebenarnya diakui sebagai pembantu pengeluaran! Ia bernilai perjuangan dan tidak lama kemudian dia diberi peluang untuk mencuba tangannya untuk filem Astro Shaw yang pertama, iaitu "Nafas Cinta", dan dalam tahun berikutnya dia dinaikkan pangkat ke kedudukan Line Penerbit untuk "KL Menjerit" (Screaming Kuala Lumpur) dan "Idola" (The Idol).

Pada tahun 2002, beliau dinaikkan pangkat menjadi Pengeluar Eksekutif dan Pengurus Kanan syarikat. Sebagai Pengeluar Eksekutif, beliau bertanggungjawab menghasilkan genre genre untuk syarikat seperti Laila Isabella (komedi romantis), Diari Romeo (remaja), Trauma (thriller), Bintang Hati (komedi musikal), Berlari Ke langit ), Cinta Luar Biasa, Gangster (drama Tindakan), KL Menjerit 1 (Action Drama), Baik Punya Cilok (Persahabatan / Komedi), Man Laksa (Parody), Puaka Tebing Biru , Syaitan (Suspense), Anak Halal (Drama), Maut (Drama Keagamaan), dan sebagainya.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui respon Gayatri, iaitu bekas kekasih Zul Ariffin tentang isu Zahirah Macwilson putus cinta.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Bagai bumi dan langit! Inilah perbezaan pasukan Malaysia dan Indonesia di Piala AFF Suzuki Cup
 
 
  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Gelagat remaja sekarang memang cam ni ke? Tak malu pon!!
 
 
  Gerimis iringi per semadian 5 sahabat
 
 
  Makhluk purba ratusan tahun muncul di gua thailand.
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  Pengemis terkaya di dunia.