Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Bekas Kekasih Zul Ariffin, Gayatri Akhirnya Bersuara Isu Zahirah Macwilson Putus Cinta

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebelum kita melihat respon Gayatri, iaitu bekas kekasih Zul Ariffin tentang isu Zahirah Macwilson putus cinta, mari kita lihat dahulu biodata Gayatri.

Gayatri Su-lin Pillai memulakan kerjaya dengan Astro pada bulan Disember 1996 sebagai Eksekutif Pentadbiran untuk melatih di bawah bimbingan Dr D.B.Nihalsingha, seorang veteran dalam filem dari Shaw Brothers, Hong Kong. Tidak mahu membazirkan gelaran produksi pada seorang siswazah undang-undang, Dr Nihal menganggap yang terbaik dia belajar tali dan membuktikan garamnya sebelum sebenarnya diakui sebagai pembantu pengeluaran! Ia bernilai perjuangan dan tidak lama kemudian dia diberi peluang untuk mencuba tangannya untuk filem Astro Shaw yang pertama, iaitu "Nafas Cinta", dan dalam tahun berikutnya dia dinaikkan pangkat ke kedudukan Line Penerbit untuk "KL Menjerit" (Screaming Kuala Lumpur) dan "Idola" (The Idol).

Pada tahun 2002, beliau dinaikkan pangkat menjadi Pengeluar Eksekutif dan Pengurus Kanan syarikat. Sebagai Pengeluar Eksekutif, beliau bertanggungjawab menghasilkan genre genre untuk syarikat seperti Laila Isabella (komedi romantis), Diari Romeo (remaja), Trauma (thriller), Bintang Hati (komedi musikal), Berlari Ke langit ), Cinta Luar Biasa, Gangster (drama Tindakan), KL Menjerit 1 (Action Drama), Baik Punya Cilok (Persahabatan / Komedi), Man Laksa (Parody), Puaka Tebing Biru , Syaitan (Suspense), Anak Halal (Drama), Maut (Drama Keagamaan), dan sebagainya.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui respon Gayatri, iaitu bekas kekasih Zul Ariffin tentang isu Zahirah Macwilson putus cinta.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...