Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Bekas Kekasih Zul Ariffin, Gayatri Akhirnya Bersuara Isu Zahirah Macwilson Putus Cinta

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebelum kita melihat respon Gayatri, iaitu bekas kekasih Zul Ariffin tentang isu Zahirah Macwilson putus cinta, mari kita lihat dahulu biodata Gayatri.

Gayatri Su-lin Pillai memulakan kerjaya dengan Astro pada bulan Disember 1996 sebagai Eksekutif Pentadbiran untuk melatih di bawah bimbingan Dr D.B.Nihalsingha, seorang veteran dalam filem dari Shaw Brothers, Hong Kong. Tidak mahu membazirkan gelaran produksi pada seorang siswazah undang-undang, Dr Nihal menganggap yang terbaik dia belajar tali dan membuktikan garamnya sebelum sebenarnya diakui sebagai pembantu pengeluaran! Ia bernilai perjuangan dan tidak lama kemudian dia diberi peluang untuk mencuba tangannya untuk filem Astro Shaw yang pertama, iaitu "Nafas Cinta", dan dalam tahun berikutnya dia dinaikkan pangkat ke kedudukan Line Penerbit untuk "KL Menjerit" (Screaming Kuala Lumpur) dan "Idola" (The Idol).

Pada tahun 2002, beliau dinaikkan pangkat menjadi Pengeluar Eksekutif dan Pengurus Kanan syarikat. Sebagai Pengeluar Eksekutif, beliau bertanggungjawab menghasilkan genre genre untuk syarikat seperti Laila Isabella (komedi romantis), Diari Romeo (remaja), Trauma (thriller), Bintang Hati (komedi musikal), Berlari Ke langit ), Cinta Luar Biasa, Gangster (drama Tindakan), KL Menjerit 1 (Action Drama), Baik Punya Cilok (Persahabatan / Komedi), Man Laksa (Parody), Puaka Tebing Biru , Syaitan (Suspense), Anak Halal (Drama), Maut (Drama Keagamaan), dan sebagainya.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui respon Gayatri, iaitu bekas kekasih Zul Ariffin tentang isu Zahirah Macwilson putus cinta.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Luar dalam buruk kedut macam lace beropol,Ro zita Che Wan sound padu Zaihani Zain.
 
 
  Lepas isu Zul Ariffi n,Syafiq Kyle dedah perangai sebenar Bapa Zahirah Macwilson terhadap dirinya.
 
 
  Ayahnya hairan bila anaknya tiap hari pergi main digunung.. sekali disiasat Dia Terkejut! Wah..ini m ainannya..
 
 
  Kelakar bila Shila Amzah kena usik selepas akad nikah.
 
 
  'Dah Nampak Tu, Diam Jelah' - Lana Nordin
 
 
  Senaman mingguan, Full HD
 
 
  Viral!! Azri AF Di penjara, Salma Mentor Meraung di Mahkamah..
 
 
  'Satu Persatu Dia Tangga lkan...' Gambar Terbaru Neelofa Jadi Tanda Tanya
 
 
  Wanita sedang bermain dengan anak kat rumah. CCTV tidak sengaja rakamkan saat yang mengerikan ! Menakutk an banyak orang!
 
 
  Ayu! Akak RX-Z buat apa tu?
 
 


Lain-lain

loading...