Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Ni pesan Fathia Latif f..Jangan buat 'Benda Lain' dengan Vibrator pan asonic..Hany a untuk muka..

videoviral      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ni pesan Fathia Latiff..Jangan buat 'Benda Lain' dengan Vibrator panasonic..Hanya untuk muka..

Untuk terus menonton video yang viral dan menarik ini sila kan langsung saja scroll ke video nya di bawah..

Fathia Latiff pastinya nama yang cukup sinonim dengan berbagai kontroversi kontroversi yang menghangatkan dunia hiburan tanah air.

Sebut saja nama beliau pasti ramai peminat yang tahu dengan apa saja yang di laku kan beliau pasti akan menjadi buah mulut dan perbualan hangat di kalangan peminat peminat.

Dalam video rakaman live yang viral dan menarik ini saksi kan apa yang di lakukan fathia latiff ini yang sedang menggunakan vibrator panasonic untuk mengurut muka nya.

Apa yang di lakukan nya memang sesuatu yang biasa tetapi dengar betul betul apa yang di katakan oleh fathia dalam rakaman live ini..

Apa maksud beliau dengan jangan guna untuk 'benda lain' tu???

Para netizen yang menonton video rakaman ini ternyata memberikan reaksi yang berbagai..

Jom kita saksikan video yang viral dan menarik ini dari mula sampai lah habis video dan saksikan apa sebenarnya yang telah berlaku dan apa sebenarnya yang telah di katakan sepenuhnya oleh fathia latiff hingga ada juga antara netizen yang mengecam..

Jangan lupa juga untuk share dengan kawan kawan anda semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Janji belum tunai, skrg minta derma drp rakyat. Kenapa?
 
 
  Terbongkar !! Rupa-ru panya Inilah 16 Makna Rahsia dari logo syarikat terkenal yang banyak orang tidak tahu
 
 
  Laung Alla huakbar sebelum dirempuh treler
 
 
  Tak Keluar Dewan. Ini Jawapan PADU KJ!
 
 
  MP Umno, PAS keluar dewan kecuali KJ dan...
 
 
  10 barang yang mungkin anda tidak akan beli lagi setelah me ngetahui cara pembu atannya
 
 
  Tabung Najib tak sama Tabung Harapan
 
 
  Kenyataan UEC Diputa rbelit, Menteri Pe ndidikan Jelaskan Hal Sebenar!
 
 
  Najib Bidas Kerajaan PH Salahkan Beliau Bila Gagal Tunai Janji!
 
 
  Anwar Tanding Presiden. Ini Reaksi PKR Perlis! Dah Agak Dah
 
 


Lain-lain

loading...