Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Gadis masuk lift cepat2 suruh lelaki tutup pintu, apa gadis nie buat dlm lift telah dirakam CCTV! Ternganga Dah!

2018-05-03      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Gadis lepas Masuk Lift Terus Suruh Lelaki tu Tutup Pintu Segera, lihat Apa Yang Mereka Buat Dalam Lift Telah Dirakam CCTV!! Mereka tidak tahu dalam lift tu ada CCTV ke? Masih buat perkara cam nie, ingat orang tak tau apa yang dia telah lakukan dalam lift tu. Anda boleh scroll ke bawah untuk tonton video terus.

Sedikit info tentang sikap yang perlu ada di dalam lift: Mengapa kadang-kadang kita bersikap aneh di dalam lift? Ini adalah soalan yang jarang kita tanya kepada diri sendiri, mungkin kerana kita tidak menyedarinya apabila kita melakukan nya. Tetapi ia adalah sesuatu yang berlaku dengan kerap dan mempunyai kaitan dengan keadaan aneh yang berlaku pada masa yang tinggal terkunci di lift, walaupun untuk tempoh masa semestinya pendek.

Video di bawah memaparkan seroang gadis yang berkelakuan tidak baik semasa masuk ke dalam lift. Kejadian ini dikatakan berlaku di negara china. Ini kan telah jatuhkan imej orang negara china di mata seluruh dunia? Patutkan gadis tu buat cam ni di dalam lift tu? Kalau ada orang nak guna lift tu, apa yang mreka akan fikirkan. Bau betul lift tu nanti.

Apa-apa pun, jom sama-sama kita saksikan video di bawah. Tengok tu, gadis masuk lift cepat2 suruh lelaki tutup pintu, apa gadis nie buat dlm lift telah dirakam CCTV! Ternganga Dah!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Polis serbu rumah ibu Najib, ini yang dibawa pulang selepas diserbu
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu