Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Ini sebab UTAMA kenapa Najib Razak mahu digulingkan rakyat malaysia.. Berita negara luar yang tidak tunjuk di TV Malaysia!!

2018-05-11      Clement Lucas      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Terbongkar!! Rakyat Malaysia marah dan inilah Sebab UTAMA Kenapa Najib Razak Mahu Digulingkan Rakyat Malaysia.. Berita negara luar yang tidak tunjuk di TV Malaysia!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai berita di TV:

Penyiaran berita adalah media penyiaran pelbagai acara berita dan maklumat lain melalui televisyen, radio atau internet dalam bidang siaran kewartawanan. Kandungannya biasanya dihasilkan di dalam sebuah studio radio atau bilik berita studio televisyen, atau oleh rangkaian penyiaran. Ia juga mungkin termasuk bahan tambahan seperti liputan sukan, ramalan cuaca, laporan lalu lintas, ulasan dan bahan lain yang dirasakan oleh penyiar adalah relevan kepada penonton mereka.

Program Berita Utama Berita televisyen merujuk kepada penyebaran peristiwa semasa melalui medium televisyen. Sebuah "buletin berita" atau "newscast" adalah program televisyen yang berlangsung dari saat hingga jam yang memberikan maklumat terkini tentang kejadian berita alam semesta, dunia, kebangsaan, serantau atau tempatan. Berita televisyen sangat berasaskan imej, menunjukkan rakaman video banyak peristiwa yang dilaporkan; masih fotografi juga digunakan dalam melaporkan berita, walaupun tidak banyak dalam beberapa tahun kebelakangan ini seperti pada zaman awal televisyen siaran.

Info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Ini Sebab UTAMA Kenapa Najib Razak Mahu Digulingkan Rakyat Malaysia.. Berita negara luar yang tidak tunjuk di TV Malaysia!!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Polis serbu rumah ibu Najib, ini yang dibawa pulang selepas diserbu
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu