Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Ini sebab UTAMA kenapa Najib Razak mahu digulingkan rakyat malaysia.. Berita negara luar yang tidak tunjuk di TV Malaysia!!

Clement Lucas      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Terbongkar!! Rakyat Malaysia marah dan inilah Sebab UTAMA Kenapa Najib Razak Mahu Digulingkan Rakyat Malaysia.. Berita negara luar yang tidak tunjuk di TV Malaysia!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai berita di TV:

Penyiaran berita adalah media penyiaran pelbagai acara berita dan maklumat lain melalui televisyen, radio atau internet dalam bidang siaran kewartawanan. Kandungannya biasanya dihasilkan di dalam sebuah studio radio atau bilik berita studio televisyen, atau oleh rangkaian penyiaran. Ia juga mungkin termasuk bahan tambahan seperti liputan sukan, ramalan cuaca, laporan lalu lintas, ulasan dan bahan lain yang dirasakan oleh penyiar adalah relevan kepada penonton mereka.

Program Berita Utama Berita televisyen merujuk kepada penyebaran peristiwa semasa melalui medium televisyen. Sebuah "buletin berita" atau "newscast" adalah program televisyen yang berlangsung dari saat hingga jam yang memberikan maklumat terkini tentang kejadian berita alam semesta, dunia, kebangsaan, serantau atau tempatan. Berita televisyen sangat berasaskan imej, menunjukkan rakaman video banyak peristiwa yang dilaporkan; masih fotografi juga digunakan dalam melaporkan berita, walaupun tidak banyak dalam beberapa tahun kebelakangan ini seperti pada zaman awal televisyen siaran.

Info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Ini Sebab UTAMA Kenapa Najib Razak Mahu Digulingkan Rakyat Malaysia.. Berita negara luar yang tidak tunjuk di TV Malaysia!!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Janji belum tunai, skrg minta derma drp rakyat. Kenapa?
 
 
  Terbongkar !! Rupa-ru panya Inilah 16 Makna Rahsia dari logo syarikat terkenal yang banyak orang tidak tahu
 
 
  Laung Alla huakbar sebelum dirempuh treler
 
 
  Tak Keluar Dewan. Ini Jawapan PADU KJ!
 
 
  MP Umno, PAS keluar dewan kecuali KJ dan...
 
 
  10 barang yang mungkin anda tidak akan beli lagi setelah me ngetahui cara pembu atannya
 
 
  Tabung Najib tak sama Tabung Harapan
 
 
  Kenyataan UEC Diputa rbelit, Menteri Pe ndidikan Jelaskan Hal Sebenar!
 
 
  Najib Bidas Kerajaan PH Salahkan Beliau Bila Gagal Tunai Janji!
 
 
  Anwar Tanding Presiden. Ini Reaksi PKR Perlis! Dah Agak Dah
 
 


Lain-lain

loading...