Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Ini sebab UTAMA kenapa Najib Razak mahu digulingkan rakyat malaysia.. Berita negara luar yang tidak tunjuk di TV Malaysia!!

Clement Lucas      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Terbongkar!! Rakyat Malaysia marah dan inilah Sebab UTAMA Kenapa Najib Razak Mahu Digulingkan Rakyat Malaysia.. Berita negara luar yang tidak tunjuk di TV Malaysia!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai berita di TV:

Penyiaran berita adalah media penyiaran pelbagai acara berita dan maklumat lain melalui televisyen, radio atau internet dalam bidang siaran kewartawanan. Kandungannya biasanya dihasilkan di dalam sebuah studio radio atau bilik berita studio televisyen, atau oleh rangkaian penyiaran. Ia juga mungkin termasuk bahan tambahan seperti liputan sukan, ramalan cuaca, laporan lalu lintas, ulasan dan bahan lain yang dirasakan oleh penyiar adalah relevan kepada penonton mereka.

Program Berita Utama Berita televisyen merujuk kepada penyebaran peristiwa semasa melalui medium televisyen. Sebuah "buletin berita" atau "newscast" adalah program televisyen yang berlangsung dari saat hingga jam yang memberikan maklumat terkini tentang kejadian berita alam semesta, dunia, kebangsaan, serantau atau tempatan. Berita televisyen sangat berasaskan imej, menunjukkan rakaman video banyak peristiwa yang dilaporkan; masih fotografi juga digunakan dalam melaporkan berita, walaupun tidak banyak dalam beberapa tahun kebelakangan ini seperti pada zaman awal televisyen siaran.

Info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Ini Sebab UTAMA Kenapa Najib Razak Mahu Digulingkan Rakyat Malaysia.. Berita negara luar yang tidak tunjuk di TV Malaysia!!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Maklumat barang rampasan bocor, Rosmah Mansor mula bersuara.
 
 
  Video Yang Disembunyi kan Dari Rakyat Sarawak
 
 
  ini respon Tun M terhadap p enghinaan zahid hamidi
 
 
  Mengejutka n! Elfira Loy punca penceraian Nazim Othman dan Bella Dally?
 
 
  Ini Jawapan Pihak Berwajib Isu Makan Coklat Ketika Pen ggeledahan Di Rumah
 
 
  Sekali lagi Tun Mahathir b ongkarkan cara mewah hidup Najib Razak yang Tak Masuk Akal
 
 
  Kata2 bekas PM DS Najip menghina PM DS Mahathir akhirnya makan diri sendiri... .!!
 
 
  Wang Lama, Sijil Kahwin Dijumpai Dalam Peti Besi Lama Setelah Berjaya Dibuka
 
 
  Najib Razak berkata Khairy Jam aluddin patut beritahu jika saya 'Tersasar'
 
 
  BUKTI! Beg tangan ini akan di bawa Rosmah Mansor ke penjara.
 
 


Lain-lain

loading...