Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Zahid Hamidi Nak Kenakan Tun Dr. Mahathir tapi kantoi kena muka sendiri, nak tipu lagi!!

2018-05-12      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Zahid komidi nak kenakan tun Dr. Mahathir bin Mohamad tapi kantoi kena muka sendiri, nak tipu lagi, mana yang betul? Netizen: "Tidak menghormati bangsa org, pemimpin ini tak boleh d pandang hormat oleh masyarakat malaysia, melangar ateka pelambagan negara, dn cuba buat asutan agar masyarakat membenci kedudukan org" Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sebagai manusia, kita harus tahu menghormati orang lain, terutamanya budaya dan bangsa. Apa ialah budaya? Budaya adalah satu set kepercayaan bahawa rantau atau kumpulan telah belajar lebih dari ribuan tahun. Budaya termasuk idea-idea mengenai seni dan muzik, serta idea-idea yang lebih besar tentang agama dan masyarakat. Perayaan, ritual, dan tradisi adalah semua kebudayaan. Budaya membawa kumpulan orang bersama supaya mereka dapat merasakan sebahagian daripada sejarah yang besar. Ianya sangat penting.

Budaya berbeza kerana pengalaman manusia yang berbeza. Sesetengah kumpulan mungkin mempunyai idea yang berbeza mengenai agama atau iman semata-mata kerana seorang penatua telah lama mengajarkan cerita yang berbeza kepada anda. Sesetengah mungkin mempunyai ritual kebudayaan yang tidak diperlukan di kawasan lain - di Ethiopia timur, mereka menggunakan 'tarian hujan' untuk membawa hujan di musim kering. Di kawasan yang lebih basah, ini mungkin tidak perlu wujud.

Info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Zahid Hamidi Nak Kenakan Tun Dr. Mahathir tapi kantoi kena muka sendiri, nak tipu lagi!!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu
 
 
  Dia guna ikan kecik ni sebagai umpan untuk menarik perhatian 'Haiwan Besar' di dalam air, Saat seter usnya Sangat Men gejutkan!! Wow...