Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

'Bomoh, Ahli Sihir Sentiasa Ada di Rumah'-Anak Rosmah- Kejahatan Rosmah Mansor terungkai

NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian saya kali ini ialah "bomoh, ahli sihir sentiasa ada di rumah"-anak Rosmah-kejahatan Rosmah Mansor terungkai. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Pada awal pagi tadi, Dato' Fazley telah memuatnaik mengenai sebuah status di akaun Facebook milik beliau yang telah menceritakan tentang kisah hidupnya semasa beliau mahu mendirikan rumahtangga bersama dengan anak Datin Seri Rosmah Mansor. Status yang telah dimuatnaik tersebut adalah merupakan suatu rintihan daripada sebuah status yang telah dikongsikan oleh isteri beliau yang dikenali sebagai Azrene Ahmad di akaun Instagram milik beliau. Menurut Dato' Fazley, bomoh tersebut telah berkata kepada Datin Seri Rosmah bahawa lelaki tersebut adalah baik untuk anaknya serta begitu juga sebaliknya. Akan tetapi, kuasa Datin Seri Rosmah tidak akan berhasil untuk berada berdekatan dengan lelaki tersebut dan juga anaknya. Keluarga lelaki tersebut mempunyai ramai ahli keluarga yang berpegang teguh pada agama. Untuk kepada setiap anak lelaki yang mereka perolehi, kuasa Datin Seri Rosmah akan berkurangan. Cuba teka mengenai semua malapetaka yang akan berlaku? Ini adalah merupakan tentang kisah yang telah diceritakan oleh pihak isteri Dato' Fazley mengenai ibu kandungnya yang beliau masih sayangi lagi. Namun begitu, malangnya hanya cinta yang bertepuk sebelah tangan. Kemudian, Dato' Fazley telah menyertakan semula mengenai kenyataan yang telah dikeluarkan oleh isteri beliau.
Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

loading...


Trending

  Maklumat barang rampasan bocor, Rosmah Mansor mula bersuara.
 
 
  Video Yang Disembunyi kan Dari Rakyat Sarawak
 
 
  ini respon Tun M terhadap p enghinaan zahid hamidi
 
 
  Mengejutka n! Elfira Loy punca penceraian Nazim Othman dan Bella Dally?
 
 
  Ini Jawapan Pihak Berwajib Isu Makan Coklat Ketika Pen ggeledahan Di Rumah
 
 
  Sekali lagi Tun Mahathir b ongkarkan cara mewah hidup Najib Razak yang Tak Masuk Akal
 
 
  Kata2 bekas PM DS Najip menghina PM DS Mahathir akhirnya makan diri sendiri... .!!
 
 
  Wang Lama, Sijil Kahwin Dijumpai Dalam Peti Besi Lama Setelah Berjaya Dibuka
 
 
  Najib Razak berkata Khairy Jam aluddin patut beritahu jika saya 'Tersasar'
 
 
  BUKTI! Beg tangan ini akan di bawa Rosmah Mansor ke penjara.
 
 


Lain-lain

loading...