Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

'Bomoh, Ahli Sihir Sentiasa Ada di Rumah'-Anak Rosmah- Kejahatan Rosmah Mansor terungkai

2018-05-16      NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian saya kali ini ialah "bomoh, ahli sihir sentiasa ada di rumah"-anak Rosmah-kejahatan Rosmah Mansor terungkai. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Pada awal pagi tadi, Dato' Fazley telah memuatnaik mengenai sebuah status di akaun Facebook milik beliau yang telah menceritakan tentang kisah hidupnya semasa beliau mahu mendirikan rumahtangga bersama dengan anak Datin Seri Rosmah Mansor. Status yang telah dimuatnaik tersebut adalah merupakan suatu rintihan daripada sebuah status yang telah dikongsikan oleh isteri beliau yang dikenali sebagai Azrene Ahmad di akaun Instagram milik beliau. Menurut Dato' Fazley, bomoh tersebut telah berkata kepada Datin Seri Rosmah bahawa lelaki tersebut adalah baik untuk anaknya serta begitu juga sebaliknya. Akan tetapi, kuasa Datin Seri Rosmah tidak akan berhasil untuk berada berdekatan dengan lelaki tersebut dan juga anaknya. Keluarga lelaki tersebut mempunyai ramai ahli keluarga yang berpegang teguh pada agama. Untuk kepada setiap anak lelaki yang mereka perolehi, kuasa Datin Seri Rosmah akan berkurangan. Cuba teka mengenai semua malapetaka yang akan berlaku? Ini adalah merupakan tentang kisah yang telah diceritakan oleh pihak isteri Dato' Fazley mengenai ibu kandungnya yang beliau masih sayangi lagi. Namun begitu, malangnya hanya cinta yang bertepuk sebelah tangan. Kemudian, Dato' Fazley telah menyertakan semula mengenai kenyataan yang telah dikeluarkan oleh isteri beliau.
Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Detik - Perginya Muhamad Adib 'Al F atihah'..
 
 
  Mengejutka n! Ini Jawapan Tun Dr Mahathir Isu Nurul Izzah Letak Jawatan!
 
 
  Menggempar kan!! Sedang solat tahajjud dituduh mencuri, lelaki dipukul sehingga Meninggal Dunia di masjid..
 
 
  TERGEMPAR! ! Ultras harimau malaya selamat kan isteri Tan cheng hoe dari amukkan penyokong vietnam.
 
 
  Tutup periuk nasi pence ramah... ini jawab Mujahid yang Menge jutkan!!
 
 
  Pemimpin Umno keluar parti antara punca Nurul Izzah letak jawatan
 
 
  Sungguh me ngharukan. . sewaktu pemakaman saudara Adib, anggota bomba yang terkorban dengan penuh tragis..
 
 
  Nurul Izzah letak jawatan, negara rugi RM47 bilion
 
 
  Nurul Najihah meluahkan rasa sayu atas kehil angan Adib
 
 
  Terkini : Hiba Hati Seorang Bapa - Muhammad Adib