Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

'Bomoh, Ahli Sihir Sentiasa Ada di Rumah'-Anak Rosmah- Kejahatan Rosmah Mansor terungkai

2018-05-16      NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian saya kali ini ialah "bomoh, ahli sihir sentiasa ada di rumah"-anak Rosmah-kejahatan Rosmah Mansor terungkai. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Pada awal pagi tadi, Dato' Fazley telah memuatnaik mengenai sebuah status di akaun Facebook milik beliau yang telah menceritakan tentang kisah hidupnya semasa beliau mahu mendirikan rumahtangga bersama dengan anak Datin Seri Rosmah Mansor. Status yang telah dimuatnaik tersebut adalah merupakan suatu rintihan daripada sebuah status yang telah dikongsikan oleh isteri beliau yang dikenali sebagai Azrene Ahmad di akaun Instagram milik beliau. Menurut Dato' Fazley, bomoh tersebut telah berkata kepada Datin Seri Rosmah bahawa lelaki tersebut adalah baik untuk anaknya serta begitu juga sebaliknya. Akan tetapi, kuasa Datin Seri Rosmah tidak akan berhasil untuk berada berdekatan dengan lelaki tersebut dan juga anaknya. Keluarga lelaki tersebut mempunyai ramai ahli keluarga yang berpegang teguh pada agama. Untuk kepada setiap anak lelaki yang mereka perolehi, kuasa Datin Seri Rosmah akan berkurangan. Cuba teka mengenai semua malapetaka yang akan berlaku? Ini adalah merupakan tentang kisah yang telah diceritakan oleh pihak isteri Dato' Fazley mengenai ibu kandungnya yang beliau masih sayangi lagi. Namun begitu, malangnya hanya cinta yang bertepuk sebelah tangan. Kemudian, Dato' Fazley telah menyertakan semula mengenai kenyataan yang telah dikeluarkan oleh isteri beliau.
Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Polis serbu rumah ibu Najib, ini yang dibawa pulang selepas diserbu
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu