Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Mengejutkan Zahid Hamidi Akhirnya Sudah Terduduk

2018-05-23      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Semakin hari, semakin terduduk Zahid Hamidi. Netizen: "Lupakan lah Zahid,tak pyah nk tnjuk baik,smua org tau budaya samseng kmu tu´╗┐." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Setiap orang dari kita, pada satu ketika dalam kehidupan kita, menghadapi situasi yang mengukuhkan asas siapa kita dan apa yang kita fikir kita boleh menanggung - sudah melepasi had kami jika anda mahu. Kadang-kadang ia adalah satu keadaan yang kita telah tinggal bersama untuk masa yang lama dan kadang-kadang ia adalah peristiwa yang tiba-tiba yang mengatasi kita dan yang strategi penangguhan biasa kita tidak berguna. Walaupun kandungan mungkin berbeza, pengalaman berkongsi ini adalah kuasa untuk membawa kami ke lutut, secara kiasan dan sering juga. Dan, kuasa untuk mengubah kita.

Penyerahan berlaku apabila kita tahu bahawa kita tidak tahu apa-apa lagi dan pastinya bukan apa-apa yang dapat membantu kita. Ia tiba apabila kita tahu bahawa kita tidak boleh berfikir atau melihat jalan ke mana kita berada. Dalam penyerahan sejati, kita tidak tahu apakah yang akan datang akan lebih baik atau lebih teruk, lebih selesa atau kurang. Apa yang kita tahu ialah kita tidak boleh melakukannya dengan cara ini, seperti yang telah kita lakukan, seketika lagi. Penyerahan berlaku apabila ia tidak boleh berlaku.

Apa-apa pun, sekarang mari kita tonton video di bawah. Mengejutkan Zahid Hamidi Akhirnya Sudah Terduduk! Lihat apa yang disampaikan beliau

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Lim Guan Eng Bongkar harta Najib dan Jho Low hasil 1MDB di Amerika Syarikat
 
 
  Terdiam UMNO! Pedas Guan Eng hentam 'Ini bukan maruah individu ini Maruah Negara!'
 
 
  Kejadian memalukan saat bermain tik tok
 
 
  Sudah tukar watak, dulu tak ada macam ni - Kelakar bila speaker Nga Kor Ming perli Shahidan Kassim
 
 
  Ceraikan suami yang lumpuh, 3 tahu kemudian wanita ini menyesal lihat suaminya jadi begini
 
 
  Beli bantal di pasar Malam, tak sangka isi di dalamny a.. Menger ikan!!
 
 
  KJ Letak Jawatan Wataniah, Puncanya Buat Ramai Terkejut!
 
 
  Saya berani kerana benar. Jho Low saya akan bawa balik Malaysia - Najib
 
 
  Menakutkan !! Kampung siang hari kamera rakamkan kejadian yang amat menakutkan .. Tengok berulang-u lang 5 kali baru mula rasa takut
 
 
  Video kejadian aneh tapi nyata