Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Akhirnya Rafidah Aziz Pecah Rahsia, Rupanya Ini Sebab Sebenar Bantu Dr Mahahthir

2018-06-01      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Akhirnya Rafidah Aziz Pecah Rahsia, Rupanya Ini Sebab Sebenar Bantu Dr Mahahthir. Netizen: "Allah bantu mereka yg mengikhlaskan diri untuk memajukan Malaysia...bagi mereka yg mmg berniat menjahanamkan Malaysia dan merompak kekayaan Malaysia telah pun mendapat pembalasan nya..satu per satu..ambil ikhtibar..kalau rasa hebat..ingat Allah Maha Perkasa..Amin.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sejak Tun Dr Mahathir menjadi perdana menteri Malaysia yang baru, banyak pihak telah muncul dan memberi bantuan untuk menyelamatkan mereka setelah mengetahui ekonomi negara Malaysia telah menjadi teruk akibat bekas kerajaan. Bukan ini saja, semua rakyat turut menyertai aktiviti menyelamatkan eknomi Malaysia dengan memberi sumbangan mereka kepada negara Malaysia dengan menderma sumbangan ke tabung selamatkan negara walaupun nilai yang mereka sumbang tidak banyak. Amat rasa mengharu bila lihat begitu banyak orang rela membantu negara Malaysia tanpa kira status masing-masing.

Masyarakat ini memang perlu ada orang seperti ini yang saling ambil berat dan bantu-membantu. Kalau semua orang bersatu hati maka satu hari nanti negara Malaysia pasti akan dapat melalui cabaran-cabaran ini dan demi masa depan yang cerah, dan anak-anak dan cucu-cucu yang dapat merasa keamanan tinggal di negara yang tersayang iaitu Malaysia.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan semata-mata. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Akhirnya Rafidah Aziz Pecah Rahsia, Rupanya Ini Sebab Sebenar Bantu Dr Mahahthir. Saksikan!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah