Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Akhirnya Rafidah Aziz Pecah Rahsia, Rupanya Ini Sebab Sebenar Bantu Dr Mahahthir

2018-06-01      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Akhirnya Rafidah Aziz Pecah Rahsia, Rupanya Ini Sebab Sebenar Bantu Dr Mahahthir. Netizen: "Allah bantu mereka yg mengikhlaskan diri untuk memajukan Malaysia...bagi mereka yg mmg berniat menjahanamkan Malaysia dan merompak kekayaan Malaysia telah pun mendapat pembalasan nya..satu per satu..ambil ikhtibar..kalau rasa hebat..ingat Allah Maha Perkasa..Amin.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sejak Tun Dr Mahathir menjadi perdana menteri Malaysia yang baru, banyak pihak telah muncul dan memberi bantuan untuk menyelamatkan mereka setelah mengetahui ekonomi negara Malaysia telah menjadi teruk akibat bekas kerajaan. Bukan ini saja, semua rakyat turut menyertai aktiviti menyelamatkan eknomi Malaysia dengan memberi sumbangan mereka kepada negara Malaysia dengan menderma sumbangan ke tabung selamatkan negara walaupun nilai yang mereka sumbang tidak banyak. Amat rasa mengharu bila lihat begitu banyak orang rela membantu negara Malaysia tanpa kira status masing-masing.

Masyarakat ini memang perlu ada orang seperti ini yang saling ambil berat dan bantu-membantu. Kalau semua orang bersatu hati maka satu hari nanti negara Malaysia pasti akan dapat melalui cabaran-cabaran ini dan demi masa depan yang cerah, dan anak-anak dan cucu-cucu yang dapat merasa keamanan tinggal di negara yang tersayang iaitu Malaysia.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan semata-mata. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Akhirnya Rafidah Aziz Pecah Rahsia, Rupanya Ini Sebab Sebenar Bantu Dr Mahahthir. Saksikan!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Lim Guan Eng Bongkar harta Najib dan Jho Low hasil 1MDB di Amerika Syarikat
 
 
  Terdiam UMNO! Pedas Guan Eng hentam 'Ini bukan maruah individu ini Maruah Negara!'
 
 
  Kejadian memalukan saat bermain tik tok
 
 
  Sudah tukar watak, dulu tak ada macam ni - Kelakar bila speaker Nga Kor Ming perli Shahidan Kassim
 
 
  Ceraikan suami yang lumpuh, 3 tahu kemudian wanita ini menyesal lihat suaminya jadi begini
 
 
  Beli bantal di pasar Malam, tak sangka isi di dalamny a.. Menger ikan!!
 
 
  KJ Letak Jawatan Wataniah, Puncanya Buat Ramai Terkejut!
 
 
  Saya berani kerana benar. Jho Low saya akan bawa balik Malaysia - Najib
 
 
  Menakutkan !! Kampung siang hari kamera rakamkan kejadian yang amat menakutkan .. Tengok berulang-u lang 5 kali baru mula rasa takut
 
 
  Video kejadian aneh tapi nyata