Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Nurul Izzah Letak Jawatan Untuk Beri Laluan Kepada Anwar ? Ini Penjel asannya

2018-06-02      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Nurul Izzah Letak Jawatan Untuk Beri Laluan Kepada Anwar ? Ini Penjelasannya. Netizen: "xpelah izzah klau btul pun..lgi baik..cuma yg aku tkot bpak kau dsumbat plak dlm pnjara..kna fitnah kes yg bru plk..rse2nya rmai pnyokong asal rfomsi yg msih xpcaya ngn PM trbaru ni..tkot sjarah hitam brulng kmbali.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Baru-baru ini ada sumber mengatakan Nurul Izzah Letak Jawatan Untuk Beri Laluan Kepada Anwar, tapi adakah berita ini benar? Lihat penjelasannya dalam video di bawah. Menurut beliau berita yang disebarkan tersebut adalah tidak benar dan mengandungi unsur fitnah. Inilah bukan sesuatu yang baik sebab fitnah akan menyebabkan orang salah faham. Ia sebenarnya sangat menyakitkan untuk kalau difitnah, dan pastors dan pemimpin kementerian adalah sasaran yang sangat mudah. Tepat kerana ia adalah dosa yang serius, kita mesti berhati-hati untuk menjaga hati kita apabila ia berlaku kepada kita. Salah satu cara paling mudah untuk dijadikan dosa adalah apabila kita berdosa.

Kadang-kadang ada hak untuk mempertahankan reputasi anda sebelum orang-orang yang telah memfitnah anda, terutamanya jika anda berada dalam peranan kepimpinan dan fitnah merosakkan kementerian. Walaupun anda perlu mempertahankan diri, berikan sedikit masa. Jangan panik. Jangan meletup. Jangan dibimbing oleh ketakutan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandagan admin semata-mata. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Nurul Izzah Letak Jawatan Untuk Beri Laluan Kepada Anwar ? Ini Penjelasannya. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Lim Guan Eng Bongkar harta Najib dan Jho Low hasil 1MDB di Amerika Syarikat
 
 
  Terdiam UMNO! Pedas Guan Eng hentam 'Ini bukan maruah individu ini Maruah Negara!'
 
 
  Kejadian memalukan saat bermain tik tok
 
 
  Sudah tukar watak, dulu tak ada macam ni - Kelakar bila speaker Nga Kor Ming perli Shahidan Kassim
 
 
  Ceraikan suami yang lumpuh, 3 tahu kemudian wanita ini menyesal lihat suaminya jadi begini
 
 
  Beli bantal di pasar Malam, tak sangka isi di dalamny a.. Menger ikan!!
 
 
  KJ Letak Jawatan Wataniah, Puncanya Buat Ramai Terkejut!
 
 
  Saya berani kerana benar. Jho Low saya akan bawa balik Malaysia - Najib
 
 
  Menakutkan !! Kampung siang hari kamera rakamkan kejadian yang amat menakutkan .. Tengok berulang-u lang 5 kali baru mula rasa takut
 
 
  Video kejadian aneh tapi nyata