Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Disiasat SPRM! 6 rahsia besar Rosmah Mansor mula terdedah

2018-06-06      M.K.I Entertainment      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Disiasat SPRM! 6 rahsia besar Rosmah Mansor mula terdedah

Terdedah lagi, Skandal terbaharu najib razak RM9.4 billion - Lim Guan Eng

Sungguh dahsyat jenayah yang dilakukan najib dan rosmah, diluar jangkaan kami sebagai rakyat malaysia. Banyak rupanya duit kerajaan malaysia.

Sebelum tu pihak berkuasa sudah mula menjumpai jenayah najib razak.
Guan Eng merujuk kepada skandal RM9.4 bilion yang melibatkan projek Multi-Product Pipeline (MPP) dan Trans-Sabah Gas Pipeline (TSGP).
Menteri Kewangan Lim Guan Eng meminta Datuk Seri Najib Razak menerangkan mengapa beliau membenarkan transaksi melibatkan Suria Strategic Energy Resources Sdn. Bhd. (SSER).

Nasib baiklah kerajaan PH telah ambil alih negara, kalau tak tentu malaysia telah terjual.

Sebelum ini, najib pernah berkata, semasa beliau berkuasa lagi, katanya :
NEGARA akan menanggung beban hutang sebanyak RM1.1 trilion jika Pakatan Harapan (PH) mengambil alih kerajaan persekutuan, Perdana Menteri Najib Razak memberitahu pelajar universiti hari ini. Beliau berkata manifesto pilihan raya pakatan pembangkang yang berjanji untuk menghapuskan cukai barang dan perkhidmatan (GST) dan tol akan menyebabkan negara menanggung tambahan hutang RM416 bilion di samping hutang sedia berjumlah RM685 bilion.

Maksudnya disini, jelas, najib sudah tahu hutang negara sebanyak itu, tetapi beliau pandai menipu rakyat dengan pelbagai helah dan kata kata manis serta menutup kejahatannya dengan memanipulasi berita tv. Harapkan pagar, pagar makan padi.

"Money Is King" kata najib razak suatu ketika dahulu kepada Tun M.

Harapan admin, semoga pemerintah yang ada sekarang lebih telus dan lebih bersikap kerakyatan agar rakyat tidak ditindas.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat