Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Ada Apa Dengan Wajah Rosmah Mansor ?

2018-06-06      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ada Apa Dengan Wajah Rosmah Mansor ? Netizen: "Dia ingat ada banyak duit leh ubah wajah asli supaya lebih kelihatan macam altantuya tapi pembedahan plastik tu x menjadi... Kelihatan seperti mak lampir je.. Kenapalah x bersyukur dengan wajah yg Allah berikan..." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Rosmah Mansor dikatakan telah menjalankan pembedahan plastik tetapi akhirnya gagal sehingga wajahnya menjadi sangat tidak baik. Apabila anda mendengar "Pembedahan Plastik" apa yang masuk ke dalam fikiran anda? Mungkin berbahaya, dan berisiko, atau adakah anda berfikir tentang pisau bedah dan semua pemotongan dan semua darah? Saya sendiri berfikir tentang bagaimana ia hanya untuk selebriti kaya yang mempunyai beberapa tambahan beratus-ratus ribu dolar untuk dibelanjakan.

Manusia mempunyai tabiat buruk untuk mengatasi semua perkara yang baik yang dapat dicapai pembedahan plastik. Dari kehidupan mengubah pembedahan dan menyelamatkan nyawa, oleh pakar bedah yang berkelayakan, untuk memberi orang lebih yakin dan menyingkirkan kemurungan, pembedahan plastik menyediakan semua itu dan banyak lagi. Walaupun terdapat beberapa risiko dan masalah kesihatan yang boleh menyebabkan pembedahan plastik, ada juga kesan positif yang disediakan adalah risiko yang baik.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Ada Apa Dengan Wajah Rosmah Mansor ? Saksikan!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Lim Guan Eng Bongkar harta Najib dan Jho Low hasil 1MDB di Amerika Syarikat
 
 
  Terdiam UMNO! Pedas Guan Eng hentam 'Ini bukan maruah individu ini Maruah Negara!'
 
 
  Kejadian memalukan saat bermain tik tok
 
 
  Sudah tukar watak, dulu tak ada macam ni - Kelakar bila speaker Nga Kor Ming perli Shahidan Kassim
 
 
  Ceraikan suami yang lumpuh, 3 tahu kemudian wanita ini menyesal lihat suaminya jadi begini
 
 
  Beli bantal di pasar Malam, tak sangka isi di dalamny a.. Menger ikan!!
 
 
  KJ Letak Jawatan Wataniah, Puncanya Buat Ramai Terkejut!
 
 
  Saya berani kerana benar. Jho Low saya akan bawa balik Malaysia - Najib
 
 
  Menakutkan !! Kampung siang hari kamera rakamkan kejadian yang amat menakutkan .. Tengok berulang-u lang 5 kali baru mula rasa takut
 
 
  Video kejadian aneh tapi nyata