Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Ada Apa Dengan Wajah Rosmah Mansor ?

2018-06-06      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ada Apa Dengan Wajah Rosmah Mansor ? Netizen: "Dia ingat ada banyak duit leh ubah wajah asli supaya lebih kelihatan macam altantuya tapi pembedahan plastik tu x menjadi... Kelihatan seperti mak lampir je.. Kenapalah x bersyukur dengan wajah yg Allah berikan..." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Rosmah Mansor dikatakan telah menjalankan pembedahan plastik tetapi akhirnya gagal sehingga wajahnya menjadi sangat tidak baik. Apabila anda mendengar "Pembedahan Plastik" apa yang masuk ke dalam fikiran anda? Mungkin berbahaya, dan berisiko, atau adakah anda berfikir tentang pisau bedah dan semua pemotongan dan semua darah? Saya sendiri berfikir tentang bagaimana ia hanya untuk selebriti kaya yang mempunyai beberapa tambahan beratus-ratus ribu dolar untuk dibelanjakan.

Manusia mempunyai tabiat buruk untuk mengatasi semua perkara yang baik yang dapat dicapai pembedahan plastik. Dari kehidupan mengubah pembedahan dan menyelamatkan nyawa, oleh pakar bedah yang berkelayakan, untuk memberi orang lebih yakin dan menyingkirkan kemurungan, pembedahan plastik menyediakan semua itu dan banyak lagi. Walaupun terdapat beberapa risiko dan masalah kesihatan yang boleh menyebabkan pembedahan plastik, ada juga kesan positif yang disediakan adalah risiko yang baik.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Ada Apa Dengan Wajah Rosmah Mansor ? Saksikan!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah