Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Mengejutkan. .Selamba giler YDP Agong jalan tak ikut karpet kunin g..Takde protokol lan gsung..meman g Selamba!

2018-06-09      videoviral      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Mengejutkan..Selamba giler YDP Agong jalan tak ikut karpet kuning..Takde protokol langsung..memang Selamba!

Untuk terus menonton video yang viral dan best serta menarik ini sila kan langsung saja anda scroll ke video nya di bawah..

Video ini memaparkan ketibaan YDP Agong di satu majlis yang ternyata amat menarik perhatian orang ramai yang berada di situ sehinggakan ada yang merakam nya .

Ramai yang berkata dan mengakui YDP Agong yang merupakan Sultan kelantan ini memang selamba giler. Tak de protokol dan tak mendabik dada melalui karpet kuning yang di sediakan khas untuk nya.

Ternyata ramai yang kagum dan tertarik dengan sikap YDP Agong yang ramai orang menganggap sesuatu yang amat istimewa jarang jarang sekali di temui pada seseorang yang memegang gelaran sepertinya.

Lihat baik baik dan saksikan bagaimana YDP Agong berjalan dan terus sedikit melompat menaiki anak tangga dan seterusnya masuk ke ruangan dan terus bersalam dengan orang orang yang ada di situ.

Macam orang biasa jer kan sekali lihat. Memang selamba giler lah beb! Memang sikap yang amat menarik hati.

Jom jangan lepaskan peluang menonton video yang viral dan best serta menarik ini.

Jangan lupa juga untuk share video ini dengan kawan kawan anda semua semoga ada juga manfaat nya.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Lim Guan Eng Bongkar harta Najib dan Jho Low hasil 1MDB di Amerika Syarikat
 
 
  Terdiam UMNO! Pedas Guan Eng hentam 'Ini bukan maruah individu ini Maruah Negara!'
 
 
  Kejadian memalukan saat bermain tik tok
 
 
  Sudah tukar watak, dulu tak ada macam ni - Kelakar bila speaker Nga Kor Ming perli Shahidan Kassim
 
 
  Ceraikan suami yang lumpuh, 3 tahu kemudian wanita ini menyesal lihat suaminya jadi begini
 
 
  Beli bantal di pasar Malam, tak sangka isi di dalamny a.. Menger ikan!!
 
 
  KJ Letak Jawatan Wataniah, Puncanya Buat Ramai Terkejut!
 
 
  Saya berani kerana benar. Jho Low saya akan bawa balik Malaysia - Najib
 
 
  Menakutkan !! Kampung siang hari kamera rakamkan kejadian yang amat menakutkan .. Tengok berulang-u lang 5 kali baru mula rasa takut
 
 
  Video kejadian aneh tapi nyata