Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Terima Ujian Bertubi Tubi, Akhirnya Rosmah Bini Najib Mengalirkan Air Mata

2018-06-10      Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Terima Ujian Bertubi Tubi, Akhirnya Rosmah Bini Najib Mengalirkan Air Mata. Netizen: "Kerana rakyat sudah puas menangis.. kadang kadang kena jugak rasa apa yg org rasa.. itulah karma ... anggap lah ini satu kifarah..in shaa Allah hati akan menjadi lebih tenang... " Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Kehidupan tidak mencabar tetapi kita membuatnya rumit dan mencabar. Kehidupan adalah tentang membuat pilihan kecil kecil secara berhemah. Kita semua tahu, apa yang harus dipilih dan apa yang tidak? Tetapi masih memilih perkara-perkara yang salah (akan terlambat tidur dan meninggalkannya pada lewat pagi). apabila kita menghadapi cabaran dalam kehidupan, kita mula berfikir untuk membuat perubahan besar dalam kehidupan untuk mendapatkan kehidupan kembali di landasan.

Tetapi, kita tidak faham bahawa untuk memulihkan kehidupan di landasan memerlukan tindakan atau pilihan konsisten yang kecil. misalnya memilih untuk membaca 2 halaman setiap hari, ubat 10 min. Tetapi malangnya, apabila kita berfikir tentang perkara ini, kita cuba membaca 20 muka surat sehari dan. mengetepikan buku selama sebulan kerana kami tidak mendapat keputusan segera. lihat, bagaimana "sindrom segera" berfungsi di mana-mana dan setiap aspek kehidupan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Terima Ujian Bertubi Tubi, Akhirnya Rosmah Bini Najib Mengalirkan Air Mata. Saksikan!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Lim Guan Eng Bongkar harta Najib dan Jho Low hasil 1MDB di Amerika Syarikat
 
 
  Terdiam UMNO! Pedas Guan Eng hentam 'Ini bukan maruah individu ini Maruah Negara!'
 
 
  Kejadian memalukan saat bermain tik tok
 
 
  Sudah tukar watak, dulu tak ada macam ni - Kelakar bila speaker Nga Kor Ming perli Shahidan Kassim
 
 
  Ceraikan suami yang lumpuh, 3 tahu kemudian wanita ini menyesal lihat suaminya jadi begini
 
 
  Beli bantal di pasar Malam, tak sangka isi di dalamny a.. Menger ikan!!
 
 
  KJ Letak Jawatan Wataniah, Puncanya Buat Ramai Terkejut!
 
 
  Saya berani kerana benar. Jho Low saya akan bawa balik Malaysia - Najib
 
 
  Menakutkan !! Kampung siang hari kamera rakamkan kejadian yang amat menakutkan .. Tengok berulang-u lang 5 kali baru mula rasa takut
 
 
  Video kejadian aneh tapi nyata