Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Terima Ujian Bertubi Tubi, Akhirnya Rosmah Bini Najib Mengalirkan Air Mata

2018-06-10      Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Terima Ujian Bertubi Tubi, Akhirnya Rosmah Bini Najib Mengalirkan Air Mata. Netizen: "Kerana rakyat sudah puas menangis.. kadang kadang kena jugak rasa apa yg org rasa.. itulah karma ... anggap lah ini satu kifarah..in shaa Allah hati akan menjadi lebih tenang... " Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Kehidupan tidak mencabar tetapi kita membuatnya rumit dan mencabar. Kehidupan adalah tentang membuat pilihan kecil kecil secara berhemah. Kita semua tahu, apa yang harus dipilih dan apa yang tidak? Tetapi masih memilih perkara-perkara yang salah (akan terlambat tidur dan meninggalkannya pada lewat pagi). apabila kita menghadapi cabaran dalam kehidupan, kita mula berfikir untuk membuat perubahan besar dalam kehidupan untuk mendapatkan kehidupan kembali di landasan.

Tetapi, kita tidak faham bahawa untuk memulihkan kehidupan di landasan memerlukan tindakan atau pilihan konsisten yang kecil. misalnya memilih untuk membaca 2 halaman setiap hari, ubat 10 min. Tetapi malangnya, apabila kita berfikir tentang perkara ini, kita cuba membaca 20 muka surat sehari dan. mengetepikan buku selama sebulan kerana kami tidak mendapat keputusan segera. lihat, bagaimana "sindrom segera" berfungsi di mana-mana dan setiap aspek kehidupan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Terima Ujian Bertubi Tubi, Akhirnya Rosmah Bini Najib Mengalirkan Air Mata. Saksikan!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Saat memal ukan..! Tak sangka akan berlaku kejadian seperti ini
 
 
  'Tak sangka rambut hajah karat jugak !' — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka
 
 
  Kejutan Kayveas: 'Saya penyokong Dr M dan Anwar' ! Lihat apa yang dia cakap..
 
 
  Harap Dr. M tidak berdendam - Najib
 
 
  Terkini : Tengku Abdullah Tiada Komen! Tunku Azizah Menangis
 
 
  Kena Karma! Doktor muda ini dipecat setelah menyerang pemandu Uber yang malang ini
 
 
  Terkini: Kenyataan Berani Mak Cik! 'Mahathir Pun Tak Betul!'
 
 
  Dia menembak sendiri dengan senapang di dalam air.. Saat peluru pancut keluar, semua orang lihat sampai tidak berani ber nafas..!
 
 
  Wanita ini pura-pura tidur saat mertua masuk biliknya, lalu hal yang tak disangka ini terjad i..!
 
 
  Masyaallah !!..Antara Tsunami Terburuk Dalam Sejarah