Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

SPRM Dedah Bukti Datuk Seri Najib Berbohong

2018-06-12      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

SPRM Dedah BUKTI Datuk Seri Najib Berbohong. Netizen: "Dah jadi tradisi BN UMNO NAJIB bohong terus berbohong akhirnya ia sendiri yakin yg ditipunya benar dgn harapan org percaya penipuan dia." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Dalam kehidupan seharian, kita juga akan dapati kadang-kadang ada orang berbohong kepada kita walaupun perkara tu kecil sahaja. Kenapa berbohong? Mengikut kajian negara luar, sebab pertama satu orang berbohong apabila ia tidak penting adalah kerana mereka sebenarnya fikir perkara itu penting. Walaupun semua orang di sekeliling mereka menganggap ia satu isu yang tidak penting, pembohong itu percaya ia penting. Mereka mungkin meletakkan penekanan atau tekanan yang tidak wajar kepada diri mereka, atau mengenai masalah itu, tetapi anda tidak akan tahu kecuali anda bertanya sesuatu seperti, "Sepertinya isu ini sangat penting bagi anda - mengapa?"

Sering kali, orang mengatakan bohong kerana mereka cuba mengawal keadaan dan memberi pengaruh terhadap keputusan atau reaksi yang mereka mahu. Kebenaran boleh "menyusahkan" kerana ia mungkin tidak sesuai dengan naratif mereka.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan admin semata-mata. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. SPRM Dedah BUKTI Datuk Seri Najib Berbohong. Jom saksikan!

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Lim Guan Eng Bongkar harta Najib dan Jho Low hasil 1MDB di Amerika Syarikat
 
 
  Terdiam UMNO! Pedas Guan Eng hentam 'Ini bukan maruah individu ini Maruah Negara!'
 
 
  Kejadian memalukan saat bermain tik tok
 
 
  Sudah tukar watak, dulu tak ada macam ni - Kelakar bila speaker Nga Kor Ming perli Shahidan Kassim
 
 
  Ceraikan suami yang lumpuh, 3 tahu kemudian wanita ini menyesal lihat suaminya jadi begini
 
 
  Beli bantal di pasar Malam, tak sangka isi di dalamny a.. Menger ikan!!
 
 
  KJ Letak Jawatan Wataniah, Puncanya Buat Ramai Terkejut!
 
 
  Saya berani kerana benar. Jho Low saya akan bawa balik Malaysia - Najib
 
 
  Menakutkan !! Kampung siang hari kamera rakamkan kejadian yang amat menakutkan .. Tengok berulang-u lang 5 kali baru mula rasa takut
 
 
  Video kejadian aneh tapi nyata