Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Viral Confirm Sampai Tua Kena Gelak Ni

Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Viral Confirm Sampai Tua Kena Gelak Ni.. Netizen: "ahahah dia tengok siapa sampai tak sedar pengantin takde sebelah dia.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Perkahwinan adalah upacara di mana dua orang yang telah lama bercinta, akhinrya bersetuju untuk bersama pada sepanjang hayat, akan bersatu dalam satu perkahwinan. Perkahwinan juga boleh dikatakan adalah perjanjian antara dua orang untuk seumur hidup mereka. Tradisi dan adat perkahwinan sangat berbeza antara budaya, kumpulan etnik, agama, negara, dan kelas sosial. Dalam sesebuah perkahwinan, memang ada banyak orang seperti ahli keluarga, saudara mara, kawan-kawan dan sebagainya datang untuk tolong dan ucap tahniah. Ada juga kawan-kawan dan ahli keluarga yang tolong sepanjang hari sampai majlis perkahwinan habis.

Tidak dapat dinafikan kadang-kadang dalam sesebuah majlis perkahwinan juga akan berlaku benda yang sangat lucu. Benda yang lucu memang buat semua orang rasa seronok dan gelak tidak berhenti-henti. Ini juga merupakan satu unsur yang sangat penting supaya dapat meriahkan lagi suasana perkahwinan. Kalau tida ada suara gelak dan sebagainya, mana dapat tunjuk keadaan yang mesra dan gembira kan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Viral Confirm Sampai Tua Kena Gelak Ni.. haha.. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...