Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Viral Confirm Sampai Tua Kena Gelak Ni

2018-06-27      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Viral Confirm Sampai Tua Kena Gelak Ni.. Netizen: "ahahah dia tengok siapa sampai tak sedar pengantin takde sebelah dia.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Perkahwinan adalah upacara di mana dua orang yang telah lama bercinta, akhinrya bersetuju untuk bersama pada sepanjang hayat, akan bersatu dalam satu perkahwinan. Perkahwinan juga boleh dikatakan adalah perjanjian antara dua orang untuk seumur hidup mereka. Tradisi dan adat perkahwinan sangat berbeza antara budaya, kumpulan etnik, agama, negara, dan kelas sosial. Dalam sesebuah perkahwinan, memang ada banyak orang seperti ahli keluarga, saudara mara, kawan-kawan dan sebagainya datang untuk tolong dan ucap tahniah. Ada juga kawan-kawan dan ahli keluarga yang tolong sepanjang hari sampai majlis perkahwinan habis.

Tidak dapat dinafikan kadang-kadang dalam sesebuah majlis perkahwinan juga akan berlaku benda yang sangat lucu. Benda yang lucu memang buat semua orang rasa seronok dan gelak tidak berhenti-henti. Ini juga merupakan satu unsur yang sangat penting supaya dapat meriahkan lagi suasana perkahwinan. Kalau tida ada suara gelak dan sebagainya, mana dapat tunjuk keadaan yang mesra dan gembira kan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Viral Confirm Sampai Tua Kena Gelak Ni.. haha.. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu
 
 
  Dia guna ikan kecik ni sebagai umpan untuk menarik perhatian 'Haiwan Besar' di dalam air, Saat seter usnya Sangat Men gejutkan!! Wow...