Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Takkan Cerai Isteri Ketiga, lelaki nikah budak 11 tahun akan ambil tindakan und ang-undang

NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah takkan cerai isteri ketiga, lelaki nikah budak 11 tahun akan ambil tinadakan undang-undang. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Setelah perkahwinannya telah menjadi viral,seorang lelaki yang kini berusia 41 tahun dilaporkan oleh media bahawa dia hanya bernikah dengan seorang budak perempuan yang kini berusia 11 tahun itu, namun akan menunggu 5 tahun lagi untuk tinggal bersama. Namun begitu, tindakannya dengan mengahwini isteri yang ketiga pada usia yang terlalu muda, masih tidak akan membuatkan netizen untuk berhenti mengecam serta melabelkan individu terbabit. Lelaki tersebut yang juga merupakan seorang bapa kepada 6 orang anak itu berasa enggan untuk melepaskan isteri yang baru dinikahinya walaupun berdepan dengan menghadapi pelbagai kecaman dan hentaman tentang dirinya di laman media sosial. Che Abdul Karim Che Abdul Hamid telah berkata bahawa dia menikahi gadis berkenaan adalah berdasarkan atas persetujuan daripada ibu bapa gadis berkenaan yang turut hadir semasa mereka bernikah di Sungai Golok, Thailand pada 18 Jun yang lalu. Menurut Che Abdul Karim, dia akan mendapatkan sijil nikah untuk isterinya yang ketiga itu dalam tempoh 5 tahun lagi sebelum mereka akan tinggal bersama.
Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja. Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...