Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Takkan Cerai Isteri Ketiga, lelaki nikah budak 11 tahun akan ambil tindakan und ang-undang

2018-07-01      NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah takkan cerai isteri ketiga, lelaki nikah budak 11 tahun akan ambil tinadakan undang-undang. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Setelah perkahwinannya telah menjadi viral,seorang lelaki yang kini berusia 41 tahun dilaporkan oleh media bahawa dia hanya bernikah dengan seorang budak perempuan yang kini berusia 11 tahun itu, namun akan menunggu 5 tahun lagi untuk tinggal bersama. Namun begitu, tindakannya dengan mengahwini isteri yang ketiga pada usia yang terlalu muda, masih tidak akan membuatkan netizen untuk berhenti mengecam serta melabelkan individu terbabit. Lelaki tersebut yang juga merupakan seorang bapa kepada 6 orang anak itu berasa enggan untuk melepaskan isteri yang baru dinikahinya walaupun berdepan dengan menghadapi pelbagai kecaman dan hentaman tentang dirinya di laman media sosial. Che Abdul Karim Che Abdul Hamid telah berkata bahawa dia menikahi gadis berkenaan adalah berdasarkan atas persetujuan daripada ibu bapa gadis berkenaan yang turut hadir semasa mereka bernikah di Sungai Golok, Thailand pada 18 Jun yang lalu. Menurut Che Abdul Karim, dia akan mendapatkan sijil nikah untuk isterinya yang ketiga itu dalam tempoh 5 tahun lagi sebelum mereka akan tinggal bersama.
Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja. Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu
 
 
  Dia guna ikan kecik ni sebagai umpan untuk menarik perhatian 'Haiwan Besar' di dalam air, Saat seter usnya Sangat Men gejutkan!! Wow...