Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Baru dapat Presiden baru, 40 AJK UMNO letak jawatan serentak

2018-07-02      NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah baru dapat Presiden baru, 40 AJK UMNO letak jawatan serentak. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Lebih daripada 40 orang ahli jawatankuasa sayap parti UMNO Sungai Petani yang diketuai oleh Naib Ketuanya yang lebih dikenali sebagai Muhamad Effendi Mashum yang akan melepaskan jawatan yang telah beliau menangi berkuatkuasa dengan serta merta. Menurut Muhamad Effendi, keputusan tersebut telah dibuat atas sebab ketidakwajaran buat kepimpinan bahagian yang baharu yang telah diberi mandat. Pemuda dan Puteri telah menjelaskan bahawa keputusan untuk melepaskan jawatan adalah dibuat dengan secara telus serta teliti tanpa dipengaruhi atau pun desakan daripada mana-mana pihak. Walau bagaimanapun, beliau telah menjelaskan bahawa hanya dua pertiga daripada jumlah ahli jawatankuasa sayap yang turut serta dengan membuat tindakan yang sama untuk menjadikan jumlah keseluruhan yang akan melepaskan jawatan adalah seramai melebihi 40 orang ahli. Walau bagaimanapun, kesemua mereka telah mengakui bahawa mereka akan terus setia serta mahu memperjuangkan UMNO sebagai ahli biasa. Telah difahamkan bahawa perletakan jawatan dengan secara rasmi akan dilakukan dalam masa yang terdekat.
Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja. Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Polis serbu rumah ibu Najib, ini yang dibawa pulang selepas diserbu
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu