Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Baru dapat Presiden baru, 40 AJK UMNO letak jawatan serentak

NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah baru dapat Presiden baru, 40 AJK UMNO letak jawatan serentak. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Lebih daripada 40 orang ahli jawatankuasa sayap parti UMNO Sungai Petani yang diketuai oleh Naib Ketuanya yang lebih dikenali sebagai Muhamad Effendi Mashum yang akan melepaskan jawatan yang telah beliau menangi berkuatkuasa dengan serta merta. Menurut Muhamad Effendi, keputusan tersebut telah dibuat atas sebab ketidakwajaran buat kepimpinan bahagian yang baharu yang telah diberi mandat. Pemuda dan Puteri telah menjelaskan bahawa keputusan untuk melepaskan jawatan adalah dibuat dengan secara telus serta teliti tanpa dipengaruhi atau pun desakan daripada mana-mana pihak. Walau bagaimanapun, beliau telah menjelaskan bahawa hanya dua pertiga daripada jumlah ahli jawatankuasa sayap yang turut serta dengan membuat tindakan yang sama untuk menjadikan jumlah keseluruhan yang akan melepaskan jawatan adalah seramai melebihi 40 orang ahli. Walau bagaimanapun, kesemua mereka telah mengakui bahawa mereka akan terus setia serta mahu memperjuangkan UMNO sebagai ahli biasa. Telah difahamkan bahawa perletakan jawatan dengan secara rasmi akan dilakukan dalam masa yang terdekat.
Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja. Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...