Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Baru dapat Presiden baru, 40 AJK UMNO letak jawatan serentak

2018-07-02      NORAZLINA BINTI KAMISAN      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah baru dapat Presiden baru, 40 AJK UMNO letak jawatan serentak. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.
Lebih daripada 40 orang ahli jawatankuasa sayap parti UMNO Sungai Petani yang diketuai oleh Naib Ketuanya yang lebih dikenali sebagai Muhamad Effendi Mashum yang akan melepaskan jawatan yang telah beliau menangi berkuatkuasa dengan serta merta. Menurut Muhamad Effendi, keputusan tersebut telah dibuat atas sebab ketidakwajaran buat kepimpinan bahagian yang baharu yang telah diberi mandat. Pemuda dan Puteri telah menjelaskan bahawa keputusan untuk melepaskan jawatan adalah dibuat dengan secara telus serta teliti tanpa dipengaruhi atau pun desakan daripada mana-mana pihak. Walau bagaimanapun, beliau telah menjelaskan bahawa hanya dua pertiga daripada jumlah ahli jawatankuasa sayap yang turut serta dengan membuat tindakan yang sama untuk menjadikan jumlah keseluruhan yang akan melepaskan jawatan adalah seramai melebihi 40 orang ahli. Walau bagaimanapun, kesemua mereka telah mengakui bahawa mereka akan terus setia serta mahu memperjuangkan UMNO sebagai ahli biasa. Telah difahamkan bahawa perletakan jawatan dengan secara rasmi akan dilakukan dalam masa yang terdekat.
Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja. Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Dapat tahu Azmin Ali umum kemen angan PKR, ini komen mengejutka n Anwar
 
 
  'Eh,cukup lah'.. Wartawan dan orang ramai terkejut melihat reaksi Rosmah..
 
 
  Betul Dr Mahathir nak rombak kabinet? Lihat Apa Lim Guan Eng Cakap..!!
 
 
  Akhirnya! Ellie Suriaty bersuara apabila dikatakan dirinya hanya Berlakon Untuk UMNO
 
 
  Pulanglah sebab Malaysia negara anda, PH bukan BN - Dr Mahathir
 
 
  Anda tidak akan percaya ini yang berlaku saat Tun M tiba di Jepun menerima Anugerah Tertinggi Jepun!!
 
 
  Bercurang dengan Gadis Melayu di Hotel kena Tangkap! Tangan Dia Gementar Bersumpah Masuk Islam !
 
 
  Pilu.. Chat terakhir kekasih sebelum kejadian.
 
 
  Viral !! Cerai Talak 3 Live Pakai Bigo
 
 
  Bunyi poko k-pokok yang menangis pada waktu malam adalah rakyat yang menge jutkan! Apabila di periksa, nampaknya ... mengej utkan!