Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Kenapa tangkap Najib sedangkan dia tak pernah berhenti memikirkan rakyat dan negara - Anak perempuan Najib

Hadi      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Berikutan dengan kes dan tuduhan yang telah dibuat terhadap bakas perdana menteri Dato Seri Najib Tun Razak, anak perempuan beliau menyeru agar semua rakyat menyokong dan membantu ayahnya kerana Dato Seri Tidak pernah berhenti dari memikirkan keadaan rakyat serta sentiasa ingin melihat rakyat dalam keadaan yang aman, makmur dan bahagia. Antara lain kenyataan juga memberitahu bahawa Najib Tun Razak adalah mangsa kepada dendam politik dan ini semua dibuat kerana rasa dendam terhadap beliau semasa beliau memerintah.

Parti pemerintahan Dato Najib Tun Razak BN baru-baru ini telah mengalamai kekalahan yang teruk oleh parti PH dibawah pimpinan Tun M. Setelah kalah dalam pilihanraya ke 14 Dato Seri Najib yang juga presiden parti telah dikecam dan disebut sebjut sebagai punca utama kekalahan. Malah pelbagai siasatan dibuat terhadap beliau untuk membuktikan yang beliau semasa memerintah pernah melakukan salah laku seperti salah guna kuasa dan wang haram. Pelbagai spekulasi di berikan hingga ke hari ini apabila 4 tuduhan telah dituduh terhadap diri beliau. Seluruh ahli keluarga Dato Seri Najib datang sebagai tanda sokongan kepada beliau kecuali isteri beliau yang telah menghilangkan diri dari semalam. Kelihatan juga ramai penyokong beliau bersorak demi memberi semamgat kepada beliau. Tetapi rakyat tetap mahukan kebenaran yang seadil adilnya. Sama-samalah kita tonton.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...