Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Saya sumpah, saya bukan sengaja nampak tu.. Sudah lihat semua dah..

Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Saya sumpah, saya bukan sengaja nampak tu.. Sudah lihat semua dah.. Rupa-rupanya inilah yang terjadi semasa persembahan silap mata tukar baju. Kalau bukan adanya rakaman video ini masih tidak tahu apa yang berlaku sebenarnya. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang berlaku sebenarnya.

Video di bawah memaparkan seorang ahli silap mata sedang mempersembahkan silap mata tukar baju dengan cepat. Tapi tak sangka orang yang di atas telah tengok rahsia semua dah. Tak sangka mereka buat cam ni rupa-rupanya.. patutlah mereka boleh tukar baju dengan cepat. Banyak orang sangat suka lihat silap mata sebab sangat kagum kalau tidak tahu apa yang mereka lakukan dan trik di sebaliknya.

Nah, mereka kagum kerana anda dapat menipu mereka dengan mudah. Sesetengah orang suka bodoh. Mereka tidak menghargai kemahiran anda tetapi sihir yang anda lakukan. Mereka cuba mencari kaedah. Sebagai contoh Trik Biddle, untuk penonton, satu saat. kad itu adalah antara lima kad dan sekeping yang lain. ia hilang, bagi mereka sihir yang sebenar. Tetapi apabila ia berkembang, mereka menghargai kemahiran anda dengan kad, seperti melihat seseorang melakukan aksi gila.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar pandangan semata-mata. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Saya sumpah, saya bukan sengaja nampak tu.. Sudah lihat semua dah.. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...