Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Masih ingat nenek yang menikah dengan pemuda 24 tahun? Hubungan mereka berakhir Tragis!!

2018-07-07      Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Masih ingat nenek yang menikah dengan pemuda 24 tahun? Hubungan mereka berakhir Tragis!! Netizen: "Jodoh,rezeki & maud rahasia ILAHI,tapi jika di usia 82 thn seharusnya ya nggk usah nikah walaupun jodohnya sebanding,apa yg di cari di usia yg sdh sepuh. Para kaum wanita yg suka nikah sama brondong siap2 aja tersakiti. Jgn bilang brondong itu setia se umur hidup nggedabruuusss." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Ini soalan yang menarik: Adakah umur benar-benar hanya nombor, atau adakah sesuatu tentang jurang umur yang boleh membuat atau memecahkan hubungan? Mereka yang berkahwin dengan pasangan usia yang sama, dengan perbandingan, lebih stabil dari segi kebahagiaan dan pemenuhan, dan mungkin lebih berdaya tahan sebagai akibat, kata penyelidik; ia sukar untuk menelan kepuasan yang jatuh dan stabil pada paras normal apabila hubungan bermula pada tahap yang lebih tinggi.

Apabila semuanya dikatakan dan dilakukan, mungkin ada kebaikan dan keburukan untuk mempunyai jurang usia. Perbezaan yang dapat dilihat dapat membuat peserta ragu-ragu, dan yang lain bercakap ... dan pasti, ia mungkin tidak berfungsi. Anda mungkin tertarik kepada orang yang lebih tua atau lebih muda yang mahukan kehidupan yang berbeza daripada kehidupan anda pada satu ketika.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Masih ingat nenek yang menikah dengan pemuda 24 tahun? Hubungan mereka berakhir Tragis!! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Buat perkara cam ni tak malu ke !! Lihat minit 0:43 apa yang gadis ni buat di depan CCTV.. Tidakkah dia tahu ada kamera di sana ??
 
 
  Dapat tahu Azmin Ali umum kemen angan PKR, ini komen mengejutka n Anwar
 
 
  'Eh,cukup lah'.. Wartawan dan orang ramai terkejut melihat reaksi Rosmah..
 
 
  Betul Dr Mahathir nak rombak kabinet? Lihat Apa Lim Guan Eng Cakap..!!
 
 
  Akhirnya! Ellie Suriaty bersuara apabila dikatakan dirinya hanya Berlakon Untuk UMNO
 
 
  Pulanglah sebab Malaysia negara anda, PH bukan BN - Dr Mahathir
 
 
  Anda tidak akan percaya ini yang berlaku saat Tun M tiba di Jepun menerima Anugerah Tertinggi Jepun!!
 
 
  Bercurang dengan Gadis Melayu di Hotel kena Tangkap! Tangan Dia Gementar Bersumpah Masuk Islam !
 
 
  Pilu.. Chat terakhir kekasih sebelum kejadian.
 
 
  Viral !! Cerai Talak 3 Live Pakai Bigo