Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Masih ingat nenek yang menikah dengan pemuda 24 tahun? Hubungan mereka berakhir Tragis!!

Khamaruddin      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Masih ingat nenek yang menikah dengan pemuda 24 tahun? Hubungan mereka berakhir Tragis!! Netizen: "Jodoh,rezeki & maud rahasia ILAHI,tapi jika di usia 82 thn seharusnya ya nggk usah nikah walaupun jodohnya sebanding,apa yg di cari di usia yg sdh sepuh. Para kaum wanita yg suka nikah sama brondong siap2 aja tersakiti. Jgn bilang brondong itu setia se umur hidup nggedabruuusss." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Ini soalan yang menarik: Adakah umur benar-benar hanya nombor, atau adakah sesuatu tentang jurang umur yang boleh membuat atau memecahkan hubungan? Mereka yang berkahwin dengan pasangan usia yang sama, dengan perbandingan, lebih stabil dari segi kebahagiaan dan pemenuhan, dan mungkin lebih berdaya tahan sebagai akibat, kata penyelidik; ia sukar untuk menelan kepuasan yang jatuh dan stabil pada paras normal apabila hubungan bermula pada tahap yang lebih tinggi.

Apabila semuanya dikatakan dan dilakukan, mungkin ada kebaikan dan keburukan untuk mempunyai jurang usia. Perbezaan yang dapat dilihat dapat membuat peserta ragu-ragu, dan yang lain bercakap ... dan pasti, ia mungkin tidak berfungsi. Anda mungkin tertarik kepada orang yang lebih tua atau lebih muda yang mahukan kehidupan yang berbeza daripada kehidupan anda pada satu ketika.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Masih ingat nenek yang menikah dengan pemuda 24 tahun? Hubungan mereka berakhir Tragis!! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...