Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

penyokong najib minta diadakan semula pilihanraya

2018-07-08      Video Viral Terkemuka      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

SELAMAT DATANG KE CHANNEL VVT

SILA SCROLL DIBAWAH UNTUK MENONTON VIDEO TERUS
TANPA BACA HURAIAN.


Salam sejahtera admin ucapkan kepada yang sudi melawat channel VVT. Disinilah tempat yang sesuai untuk anda berhibur seisi keluarga. Apa yang penting jangan lupa tinggalkan reaction anda selepas menonton video dibawah. Admin akan terima dengan hati yang terbuka .Video yang dikongsikan adalah untuk hiburan dan informasi buat anda semata-mata. Admin harap ia tidak membuatkan penonton rasa tidak selesa.

Hye semua!! kali ni video yang dikongsikan adalah mengenai penyokong najib yang menyuarakan untuk meminta kerajaan membuat pilihan raya semula atas alasan kemenangan Pakatan harapan adalah disebabkan atau berpunca dari fitnah terhadap Najib mengenai penyelewengan 1MDB.Takpelah admin malas nak cerita panjang, untuk maklumat lanjut sila tonton video dibawah ya .Apa-apa pun admin ucapkan selamat hari raya semua. Jaga kesihatan dan pemakanan korang selalu. tonton jangan tak tonton!

byee-byeee guys!! lepas dah menonton jangan lupa share guys..TQ soo much!

_________________________________________________________________

Dijemput pengunjung-pengunjung di channel ini like page admin Video viral terkemuka . Disana korang boleh bagi pendapat atau idea untuk admin share video yang korang suka atau video yang korang rasa menarik. Selamat menonton! Selamat berhibur!

Sekian dari admin
yang ikhlas dari Team VVT.COM.MY

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Kasihan.. Ibu Najib Sedih Tengok Cara Layanan Pada Najib. Sampai Hati Mereka!
 
 
  Najib cakap cam ni selepas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin RM3.5 Juta Kes 1MDB!
 
 
  Saleem Patah 12 Rusuk - Sebak! Isteri Dedah Keadaan Terkini Yang Menge jutkan
 
 
  Luahan Datin Seri Nurshahida terhadap PU Amin setelah lihat suaminya m engamuk...
 
 
  Lepas Najib - Rosmah Turut Akan DiDakwa!! Esok Lusa..
 
 
  Stop eating this...10 makanan penyebab gout (10 food to avoid)
 
 
  Kalau tengah Mabuk dan High, Jangan Pos di laman sosial – Sharifah Sakinah 'Sound' Fathia
 
 
  5 Bukti Dubai sebagai bandar kaya di dunia
 
 
  Cara tangkap KETAM dan Masak!! Besar plak ketam dia dapat tu
 
 
  Dia guna ikan kecik ni sebagai umpan untuk menarik perhatian 'Haiwan Besar' di dalam air, Saat seter usnya Sangat Men gejutkan!! Wow...