Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

penyokong najib minta diadakan semula pilihanraya

Video Viral Terkemuka      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

SELAMAT DATANG KE CHANNEL VVT

SILA SCROLL DIBAWAH UNTUK MENONTON VIDEO TERUS
TANPA BACA HURAIAN.


Salam sejahtera admin ucapkan kepada yang sudi melawat channel VVT. Disinilah tempat yang sesuai untuk anda berhibur seisi keluarga. Apa yang penting jangan lupa tinggalkan reaction anda selepas menonton video dibawah. Admin akan terima dengan hati yang terbuka .Video yang dikongsikan adalah untuk hiburan dan informasi buat anda semata-mata. Admin harap ia tidak membuatkan penonton rasa tidak selesa.

Hye semua!! kali ni video yang dikongsikan adalah mengenai penyokong najib yang menyuarakan untuk meminta kerajaan membuat pilihan raya semula atas alasan kemenangan Pakatan harapan adalah disebabkan atau berpunca dari fitnah terhadap Najib mengenai penyelewengan 1MDB.Takpelah admin malas nak cerita panjang, untuk maklumat lanjut sila tonton video dibawah ya .Apa-apa pun admin ucapkan selamat hari raya semua. Jaga kesihatan dan pemakanan korang selalu. tonton jangan tak tonton!

byee-byeee guys!! lepas dah menonton jangan lupa share guys..TQ soo much!

_________________________________________________________________

Dijemput pengunjung-pengunjung di channel ini like page admin Video viral terkemuka . Disana korang boleh bagi pendapat atau idea untuk admin share video yang korang suka atau video yang korang rasa menarik. Selamat menonton! Selamat berhibur!

Sekian dari admin
yang ikhlas dari Team VVT.COM.MY

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:
loading...


Trending

  Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat
 
 
  Isu HSR, TMJ Tiba-tiba Bersuara! Ini Pandangan Beliau
 
 
  Kalau kami berdosa, kami tangg unglah - Mahathir jawab KJ
 
 
  Wanita ni sengaja pura-pura tidur untuk lihat kelakuan mak mertua nya. Perha tikan apa mak mertua dia buat.T erkejut besar dia
 
 
  Dewan Rakyat Kecoh Bila Zahid Hamidi Tuduh Tun Dr Mahathir Munafik
 
 
  Bukan harga tomato saja turun, Annuar bantah kenyataan Zahid!
 
 
  Soalan Pertama Buat Mahathir. Ini Jawapan PADU Beliau!
 
 
  Ramasamy LTTE? Ini Pendedahan Mengejutk an PDRM!
 
 
  Pengumuman Terkini Menteri Ini Buatkan Ramai Ibu Bapa Gembira!
 
 
  Jho Low Berjaya Di tangkap? Ini Respons Tun Mahathir
 
 


Lain-lain

loading...