Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Terbongkar!! Rupa-rupany a Inilah 16 Makna Rahsia dari logo syarikat terkenal yang banyak orang tidak tahu

2018-07-15      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Terbongkar!! Rupa-rupanya Inilah 16 Makna Rahsia dari logo syarikat terkenal yang banyak orang tidak tahu. Netizen: "Mantap dah´╗┐" Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Apa tu logo? Logo adalah gabungan teks dan imejan visual yang berfungsi dua tujuan. Ia memberitahu orang nama syarikat dan ia mewujudkan simbol visual yang mewakili perniagaan anda. Sesetengah logo mempunyai persatuan simbolik kuat yang berkaitan dengan ingatan orang. Sebagai contoh, gerbang emas McDonalds sangat akrab sehingga mereka tidak lagi memerlukan teks "McDonalds" untuk anda mengenali bahawa simbol itu mewakili McDonalds.

Mempunyai logo mencari profesional, yang direka dengan baik membina kepercayaan. Pelanggan yang berpotensi lebih mungkin melakukan perniagaan dengan anda jika anda mempunyai logo yang direka dengan baik. Jika logo anda kelihatan seperti ia direka dalam Microsoft Word, orang akan mempersoalkan sejauh mana anda dapat menyampaikan produk / perkhidmatan perniagaan teras anda. Terdapat banyak jenis logo di dunia ini, dan setiap logo mewakili syarikat mereka dan ada makna mereka tersendiri.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Terbongkah!! Rupa-rupanya Inilah 16 Makna Rahsia dari logo syarikat terkenal yang banyak orang tidak tahu. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat