Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Heboh!! Zahid Hamidi naik angin ucapan diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat

2018-07-19      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sidang Dewan Rakyat kembali kecoh pada sebelah petang ketika Ketua Pembangkang Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi sedang membahaskan ucapan titah menjunjung kasih Yang Dipertuan Agong. Netizen: "Bodoh punya Ketua pembangkang, lain di Tanya lain Dia Jawap. Sudah Tak dapat jawap passed baton pada monyet untuk jawap lepas tu spin cerita. Tun Haram Kan UMNO Ini, Buang masa dan duit Rakyat bayar Anak2 Haramjadah Ini Semua" Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Semasa Zahid Hamidi memberi ucapan di dewan rakyat, beliau tidak hirau pertanyaan tentang skandal 1MDB yang ditanya tapi sebaliknya teruskan ucapan sendiri tanpa menghiraukan soalan yang ditanyakan. Ini telah mencetuskan kekecohan di dalam Dewan rakyat menyebabkan bukan semua orang dengan ucapan yang disampaikan oleh Zahid Hamidi.

Ada netizen mengatakan bahawan Zahid Hamidi cuba untuk mengelakkan daripada menjawab soalan yang ditanyakan terhadap dia iaitu siapakah yang salah dalam skandal 1MDB. Sudah banyak kali soalan ini ditanya tapi Zahid Hamidi langsung tidak mau menghiraukan soalan tersebut dan hanya teruskan ucapan beliau. Apa pendapat korang?

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar pandangan dari netizen semata-mata. Jom sama-sama kita tonton video di bawah. Heboh!! Zahid Hamidi Naik Angin Ucapan Diganggu, 1MDB Bergema Di Dewan Rakyat. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat