Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Ellie Suriati Disiasat, Terima Dedak 200 Juta?

2018-07-28      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Sebelum kita melihat apa yang berlaku terhadap Ellie Suriati, mari kita lihat berita dahulu Ellie Suriati supaya lebih memahaminya.

Ellie Suriati Omar muncul di rumah mahkamah tiga minggu lalu untuk memberi sokongan moral kepada Najib Razak. Tetapi siapa dia?

Well, Ellie, yang merupakan seorang pengarah filem yang berjaya, telah dizalimi oleh orang-orang Peace & Love / Hope & Change sebagai "pelakon lama" / "seorang pelakon gagal".

Tingkah laku mereka secara tepat mencerminkan siapa Dapsters sedangkan kata-kata mereka sama sekali tidak menunjukkan siapa yang sebenarnya Ellie.

Saya boleh ingat Ellie memenangi anugerah Pelakon Terbaik di Festival Filem Asia Cinemaya untuk memainkan peranan utama dalam Spinning Gasing, sebuah filem tempatan yang dikeluarkan pada tahun 2001.

Pemilihan Malaysiakini (pilihan yang sengaja?) Dari gambar yang tidak menarik - di atas - nampaknya mendorong salah seorang pendakwah Peace & Love untuk menghina Ellie sebagai "telah dan lebih dari pelakon bukit cuba mendapatkan perhatian".

Untuk 'kejahatan' beliau muncul di arbitrase Najib dan pada masa yang sama memanggil Peguam Negara untuk bercakap dalam BM, banyak Najib membenci di sana mahu "Dapatkan dia untuk mencipta gangguan" serta mencabar: "BASTARD Ellie, jika anda sangat menyukai Jibby, kenapa tidak anda menawarkan diri anda kepadanya secara percuma? "

Sidang Hope & Change ini - agak bertentangan dengan pengiklanan diri mereka yang mengingini - tidak menawarkan apa-apa harapan kepada Malaysia tetapi hanya bergantung kepada taktik ahli sihir yang lama untuk mencetuskan sasaran wanita.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui apa yang berlaku terhadap Ellie Suriati.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat