Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Bila Nurul Izzah Tanya Soalan Pada Ibunya Wan Azizah TPM

2018-08-04      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Bila Nurul Izzah Tanya Soalan Pada Ibunya Wan Azizah TPM. Netizen: "Memori paling indah dan menyentuh jiwa keluarga. Seorang anak bertemu ibu kandung di pentas Parlimen negara Malaysia." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Di pentas Parlimen negara memang sangat jarang jumpa keadaan seperti ini di mana ibu dan anak adalah sama-sama ahli politik dan saling tanya soalan antara satu sama lain. Keadaan ini memang sangat jarang berlaku dan saat ini memang adalah sangat istimewa di dalam parlimen. Bila ibunya Wan Azizah buat kenyataan di dalam parlimen, tiba-tiba anaknya 'masuk campur' dan tanya soalan kepada ibunya. Kejadian ini telah menjadi satu keadaan yang istimewa di dalam parlimen. Anaknya Nurul Izzah juga diberi 'hak istimewa' ini untuk bertanya soalan kepada ibunya di dalam parlimen.

Tindakan Nurul Izzah di dalam parlimen ini juga dikatakan anak 'kacao' ibu di dalam perlimen menyebabkan kejadian yang jarang sekali dijumpa di dalam parlimen. Semua orang pun rasa saat ini adalah momeng yang paling indah dan menyentuh jiwa keluarga. Apa-apa pun, jom sama-sama kita tonton video di bawah. Lihat apa yang terjadi bila Nurul Izzah Tanya Soalan Pada Ibunya Wan Azizah TPM. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat