Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Kejam dan tidak berper ikemanusiaan !! Polis dedah punca kematian penjawat awam wanita

2018-08-06      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Kejam! Polis dedah punca kematian penjawat awam wanita. Netizen: "selagi mana hukum Allah tidak di amalkan selagi itu kes jenayah berleluasa.Allah cipta kita Allah tahu apa yg terbaik utk kita." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Kejadian yang mengejutkan semua orang di mana seorang penjawat awam wanita telah meninggal dunia akibat daripada tindakan yang kejam. Penjawat awam wanita tersebut adalah dibunuh dan cara beliau dibunuh dipercayai adalah disebabkan pendarahan yang terlalu banyak dari bahagian kepalanya akibat meneriman hentakan yang sangat kual dengan menggunakan objek yang tumpul. Kejadian yang menyedihkan ini berlaku di sibu, di sebuah rumah sewa di jalan Tiong Hua pada khamis yang lalu. Perbuatan pembuhuh itu buat banyak orang berdiri bulu roma dan boleh bayangkan betapa sakitnya penjawat awam wanita tersebut mengalami pukulan yang kuat di bahagian kepalanya. Tindakan yang dikenakan ke atas penjawat awam wanita tersebut dikatakan sangat kejam dan tidak berperikemanusiaan!

Laporan mengenai punca kematian penjawat awam wanita itu juga telah menunjukkan ada kesan retak yang serius di bahagian tengkorak, dan juga ada banyak kesan lebam pada bahagian muka, kepala dan leher penjawat awam wanita tersebut. Jom tonton video di bawah untuk keterangan lebih lanjut. Kejam dan tidak berperikemanusiaan!! Polis dedah punca kematian penjawat awam wanita. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Dah tak boleh buat apa, mahkamah tolak rayuan peguam Najib.. Ini nasib Najib sekarang yang Memil ukan!!
 
 
  Orang miskin tak mampu tunggu tahun depan - Dr Mahathir arah Lim Guan Eng buat cam ni..!
 
 
  Ahmad Maslan jangan lompat ke PH - Nurul Izzah
 
 
  Berkomplot dengan UMNO Sabah keluar parti? Ini komen Mahathir yang Menge jutkan!!
 
 
  Akhirnya T erbongkar! Punca Selamet bernikah dengan Nenek Rohaya rup a-rupanya adalah dis ebabkan..!
 
 
  Bila Uqasha Senrose Cakap Kelantan, Pekat Betul..!!
 
 
  Lihat apa terjadi bila Najib keluar Mahkamah! Najib Tak Mahu Buat Sidang Media?
 
 
  Sudah 19 Tahun Menikah, Rahsia isterinya terbongkar ! Tak sangka isterinya ada rahsia sebegini.. Tak kan si suami tak tahu bila buat perkara tu pada waktu malam?
 
 
  Jurukamera tv3 terjatuh dari bot.
 
 
  'Baik Tutup Je UTC tu' Najib Bengang Kerajaan Baru Menyu sahkan Rakyat