Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Kejam dan tidak berper ikemanusiaan !! Polis dedah punca kematian penjawat awam wanita

2018-08-06      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Kejam! Polis dedah punca kematian penjawat awam wanita. Netizen: "selagi mana hukum Allah tidak di amalkan selagi itu kes jenayah berleluasa.Allah cipta kita Allah tahu apa yg terbaik utk kita." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Kejadian yang mengejutkan semua orang di mana seorang penjawat awam wanita telah meninggal dunia akibat daripada tindakan yang kejam. Penjawat awam wanita tersebut adalah dibunuh dan cara beliau dibunuh dipercayai adalah disebabkan pendarahan yang terlalu banyak dari bahagian kepalanya akibat meneriman hentakan yang sangat kual dengan menggunakan objek yang tumpul. Kejadian yang menyedihkan ini berlaku di sibu, di sebuah rumah sewa di jalan Tiong Hua pada khamis yang lalu. Perbuatan pembuhuh itu buat banyak orang berdiri bulu roma dan boleh bayangkan betapa sakitnya penjawat awam wanita tersebut mengalami pukulan yang kuat di bahagian kepalanya. Tindakan yang dikenakan ke atas penjawat awam wanita tersebut dikatakan sangat kejam dan tidak berperikemanusiaan!

Laporan mengenai punca kematian penjawat awam wanita itu juga telah menunjukkan ada kesan retak yang serius di bahagian tengkorak, dan juga ada banyak kesan lebam pada bahagian muka, kepala dan leher penjawat awam wanita tersebut. Jom tonton video di bawah untuk keterangan lebih lanjut. Kejam dan tidak berperikemanusiaan!! Polis dedah punca kematian penjawat awam wanita. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat