Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Awek ni tidur kat hotel rasa tidak selesa, teman lelakinya ternampak ini kat bawah katil.. Mau muntah sudah!!

2018-08-08      Video Hangat      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Awek ni tidur kat hotel rasa tidak selesa, teman lelakinya ternampak ini kat bawah katil.. Mau muntah sudah!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Mengapa katil dan tilam mesti sentiasa pastikan bersih? Anda menghabiskan sepertiga tidur anda. Maksudnya, secara purata, anda menghabiskan 318 bulan dalam hidup anda dengan keranjang tilam anda. Anda mahu mereka 318 bulan berguna dan produktif. Anda tidak mahu melambung dan berpaling, hilang tidur dan merosakkan masa yang anda habiskan. Adakah anda tahu bahawa kebersihan tilam anda memberi kesan langsung kepada tidur anda? Tilam anda mempengaruhi kesihatan anda selain hanya keselesaan dan sokongan. Tilam anda memberi kesan kepada kualiti udara bilik, yang menjejaskan oksigen sel anda mengambil semasa berehat dan memulihkannya.

Tilam boleh mengumpul kulit mati, peluh, tungau debu, kotoran, dan kadang kala serangga kecil yang mungkin tidak anda ketahui ada. Senapang ini boleh meresap melepasi linen dan tilam anda, menjadikan rumah di tilam anda selama berminggu-minggu, bulan, atau bahkan tahun-mereka akan tinggal di sana sehingga menyebabkan kulit anda rasa gatal dan menjejaskan kesihatan anda.

Jom tonton video di bawah. Awek ni tidur kat hotel rasa tidak selesa, teman lelakinya ternampak ini kat bawah katil.. Mau muntah sudah!! Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat