Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Wang refund GST telah dirompak - Terkejut KJ bila lim guan eng pecah rahsia dedah penyel ewengan GST

2018-08-08      Armagan      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Wang Refund GST Telah Dirompak - Terkejut KJ Bila Lim Guan Eng Pecah Rahsia Dedah Penyelewengan GST. Netizen: "Kesian LGE tahan marah mengadap perompak2 negara yg muka rasuah selamba´╗┐.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Pada bulan lepas, Kementerian Kewangan pernah memberi kenyataan bahawa akan mendedahkan berapa banyak wang yang tidak dikembalikan kepada pengeluar di bawah rejim Cukai Baik dan Perkhidmatan (GST), kata menterinya Lim Guan Eng. "Pada masa yang akan datang, saya akan mendedahkan mengapa pembayaran balik GST tidak dikembalikan kepada pengeluar dan jumlah yang terlibat," katanya ketika Persidangan Dewan Rakyat pada Khamis (19 Julai). Lim berkata bahawa kegagalan membayar balik tuntutan GST kepada pengeluar telah mengakibatkan kenaikan kos barangan.

Video yang dipaparkan di bawah adalah hujah di antara Lim Guan Eng dan KJ mengenai wang refund GST. Lim Guan Eng tanya KJ mengapa tuntutan GST tidak dibayar balik dalam dua minggu seperti yang ditetapkan di bawah undang-undang, tetapi sampai dua tahu tidak dibayar balik. Lihat apa yang disampaikan oleh KJ.

Apa-apa pun, jom sama-sama kita tonton video di bawah untuk info lebih lanjut. Wang Refund GST Telah Dirompak - Terkejut KJ Bila Lim Guan Eng Pecah Rahsia Dedah Penyelewengan GST. Saksikan

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Laporan Me ngejutkan dedah perincian bagaimana Jho Low lari dengan isteri, anak.. Rup a-rupanya ada 'Kuasa Besar' sedang mel indungi Jho Low
 
 
  Jawatan PM. Akhirnya Anwar Sendiri Bersuara! Terdiam Terus 'Batu Api'...
 
 
  Azreen Manan Meninggal Dunia
 
 
  Terkejut bila tahu biodata calon Pas PRK Seri Setia!
 
 
  Lihat Cara Billionair Jack Ma Melayan Dr Mahathir di China
 
 
  Tengah malam memandu kat terowong karak.. Tengok apa yang dirak amkan! Lihat saat 46, Sudah lihat 2 kali masih rasa sangat NGERi!
 
 
  Seram..Wan ita ini tiba-tiba 'Hilang' ketika siaran langsung t elevisyen. . Bunian ? Jelmaan atau Hantu ?
 
 
  Tak tahu malu pun... Awek ganggu penumpang lelaki yang duduk sebelah cam ni..
 
 
  Gempar!! KJ Didesak Tinggalkan UMNO Segera
 
 
  Bongkar Habis! Tony Pua dedah rahsia PAC halang Najib dan Jho Low Disiasat